Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVNE ZAVRZLAME
Povratak na članak

Hoće li Cesarea 'ovršiti'? Odvjetnik N. Kuluz objašnjava o čemu odluka ovisi

"To nije ovrha na automobilu već na živom biću", zaključio je Živaljić

Komentari 11

JI
jimpx131
16:41 02.08.2017.

Navodnici se u hrvatskom jeziku pišu " a ne '. Pismeni novinari...

VL
Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
16:42 02.08.2017.

Jadno dijete! Na žalost nije ni prvo ni zadnje kojem su roditelji zagorčali život! Ni prvo ni zadnje "ovršeno"! Ima toga, ali samo ovaj slučaj je tako eksponiran u medijima. Majka i otac po zakonu i po presudi u Italijiji imaju pravo i obavezu podizanja i viđanja djeteta i to je žena trebala iskoristiti kad se već našla u situaciji da je veza ili brak, što li, gotov! Nije bila ni maloljetna ni maloumna kad je odlučila svoj život organizirati u drugoj državi....kad si sam možeš ići kamo hoćeš, ali kad je dijete tu, onda stisni zube i poštuj zakon koliko god ti je to teško! Ne možeš oteti dijete i nestati! I čuditi se kad te uhvate! Ako je imala težih problema i nasilja u odnosu s tim čovjekom, trebala je to prijaviti....ovako je priča šuplja, a dijete će snositi posljedice postupaka roditelja...već ih na žalost snosi....

VL
SM
Smečernji
16:40 02.08.2017.

Djeca pripadaju očevima, a presuda Talijanskog suda je obavezujuća za Republiku Hrvatsku jer je talijansko sudstvo nadređeno hrvatskom. Stoga pozivam Centar za Socijalnu skrb i Policiju policijom da spasi dijete iz kandži njegove majke te vrati dijete ocu: hranitelju, njegovatelju i zaštitniku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.