Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u BIH
Povratak na članak

Hoće li Bošnjaci preusmjeriti na Hrvate 100 tisuća birača?

Sugovornici koji su bili angažirani na početku ovoga projekta, potvrdili su kako se računa na više od 100.000 glasova raspršenih bošnjačkih birača diljem BiH

Komentari 8

AF
ante.francetic.7
18:53 08.10.2014.

treći entitet je jedino riješenje. živila herceg-bosna.

VL
RP
rade.pranjic
18:20 08.10.2014.

Diokle vise. Treba stati u kraj tim fundamentalistima,dok se jos ono malo Hrvatab nije u potpunosti iselilo.

VL
KN
knezica
18:35 08.10.2014.

Hoće oni sve... I glave bi rezali kad bi im se prilika ukazala.

VL
BL
Blizard
22:39 08.10.2014.

Možemo "zahvaliti"Mesiću naposle i Josipovicu za stanje u kojem se nalaze Hrvati BiH .ljubav saBekirom i Dodikom bila je očita Hrvati su zaobilazeni kao ebola i imamo to sto imamo .

VL
MX
MXLCLGTG
18:53 08.10.2014.

Pa ako to urade i ovaj put onda nema sta vise cekati proglasiti nezavisnu republiku Herceg bosnu i cao djaci pa kad rusi mogu pripojiti krim i hrvati mogu izstupiti iz federacije gdje ih godinama majoriziraju.

VL
KA
kantalonac
21:57 08.10.2014.

Vođe Bošnjaka (bivših Muslimana) u BiH su čudna svita. Misle da su većina i misle da su pametni. Možda jesu na kratke staze, ali da imaju imalo kvalitatne sivo-bijele mase, morali bi znati da se nalaze samo petstotinjak kilometara od središta Europe i da im ideja o stvaranju makar i male islamske eklave ovdije neće proći. Jednostavno, geopolitički su osakaćeni. Pogledajte npr. Izrael. Okruženi su, ali imaju morski izlaz. Bošnjaci imaju Neum koji je u biti hrvatski. Poanta je u neopolitičkoj muslimanskoj kasti, koja usput nema veze sa islamom, ali koja koristi teški populizam da bi ostala na vlasti. Postoji stara narodna izreka: "Brigo moja, pređi na drugoga". Cijela Europa sada vapi: "Bosno moja, pređi na drugoga!"

VL
VE
verakruz
20:45 08.10.2014.

Takav scenarij bi označio kraj ove jadne države kakvu je svijet sada poznaje. Nadam se bez rata, ali Hrvati se imaju apsolutno pravo izdvojiti iz te jadne tvorevine, u koju su unijeli 57 % teritorije. Mislim na Federaciju. Posavinu nipošto ne zaboraviti, ali prvi bi korak svakako bio razdruživanje Federacije, koja je nastala 57% od Hrvatske Republike Herceg-Bosne i 43% teritorije koje su unijeli tadašnji muslimani , a današnji bošnjaci ili kako li se više zovu. Da još pripomenem, HR HB je u tu Federaciju ušla bez kune duga!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.