Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvomjesečna turneja stranke

Izbori pred nama su terenski rad, pokažimo da vrijedimo više od 2 posto

HNS Vesna Pusić Ivan Vrdoljak
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
21.06.2015.
u 15:40

Od 1. svibnja, kada su startali i kada je održan prvi sastanak HNS-ovaca u Zagrebu, pa do danas obišli su sve županijske organizacije stranke. I razgovarali s više od 4000 svojih članova koji su iz prve ruke čuli što im je činiti na terenu

Unatoč slabom rejtingu od samo dva posto, HNS-ovci su odlučili pokazati i samima sebi, ali i Kukuriku koaliciji, da vrijede, kako kažu, mnogo više. Što pokazuju i njihovi rezultati na lokalnim izborima. Pa su krenuli u obilazak terena uzduž i poprijeko Hrvatske kako bi baš svakom svom članu objasnili što se od njega očekuje na predstojećim parlamentarnim izborima.

Pozitivne poruke

Od 1. svibnja, kada su startali i kada je održan prvi sastanak HNS-ovaca u Zagrebu, pa do danas obišli su sve županijske organizacije stranke. I razgovarali s više od 4000 svojih članova koji su iz prve ruke čuli što im je činiti na terenu.

– Izbori pred nama bit će pravi rad na terenu i od svakog člana očekuje se da svoj posao odradi maksimalno dobro, da lijepi plakate, animira članstvo i simpatizere... – kaže Anka Mrak-Taritaš, članica Predsjedništva HNS-a.

Kako je Kukuriku koalicija odlučila na idućim izborima imati na svakom od 6500 biračkih mjesta svog koordinatora, dogovoreno je da će među njima biti i dio HNS-ovaca, ondje gdje je ta stranka jaka. Sastanci su iskorišteni i da vodstvo pošalje poruku članstvu kako je HNS stabilna stranka i mlađi partner u Vladi koji je u Kukuriku koaliciji korektno odradio svoje zadatke.

Otpor refašizaciji

Svoju 'turneju' završili su jučer u Osijeku, gdje je šefica stranke Vesna Pusić kazala da je HNS ove godine u 30-ak izbora na lokalnoj razini ostvario rezultate od osam do više od 50 posto. Istaknula je i kako su se preokrenuli trendovi, i politički i ekonomski, a spomenula je i 'otpor refašizaciji hrvatskog društva, ekstremizmu i desničarskom ludovanju'.

>>Pusić govorila o otporu 'refašizaciji i desničarskom ludovanju'

>>Pusić pohvalila Vučićevu izjavu o Srebrenici: 'To je dobar pristup'

Komentara 41

NI
ninja72
15:53 21.06.2015.

Bolje "desnicarsko ludovanje" nego sa vama dosadasnje gladovanje.

BF
bf2
16:11 21.06.2015.

Kada nemaš ideje kako voditi državu i rješenja za njene probleme, izmisli neke aveti fašizma,SS legije itd i proglasi se ekskluzivnim borcem protiv istih,pusta demagogija.

LA
LaurenceofArabia
16:04 21.06.2015.

Opet ja, ali evo vracam se s konstatacijom: doista mislim da je Vesna Pusic pred niz godina imala tezak zivcani slom i psihoticne epizode ali da tada nije dobila potrebnu psihijatrijsku pomoc i odgovarajuce lijekove vec je jednostavno nastavila lupetati....i eto, danas svi ispastamo zbog toga a i bolest je uznapredovala. Danas joj vise nije dovoljan psihijatar, njoj treba cijeli tim, koji ce ju promatrati, pratiti uzorke ponasanja i odrediti propisnu terapiju kako bi joj jednog dana bilo malo bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije