Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPŠTINA HNS-A

HNS: Ustrajemo na gradnji obilaznice i novog mosta na Muri

sanjin tomsic
Izak Vrtarić / VLM
03.02.2011.
u 13:21

Kao najveći uspjeh u prošloj godini ističu učetverostručeni broj vijećnika u mjesnim odborima Murskog Središća

U Murskom Središću održana je skupština podružnice HNS-a. Predsjednik podružnice Sanjin Tomšić kao najveći uspjeh u prošloj godini izdvojio je to što je stranka na izborima za vijeća mjesnih odbora učetverostručila broj vijećnika na području svih gradskih naselja.

– Kao oporba u Gradskom vijeću ustrajemo na izgradnji cestovne obilaznice i novog mosta, gospodarskoj zoni te dolasku javnih službi u Mursko Središće. Također, treba više ulagati u mjesne odbore jer su dio grada i ne smiju biti zapostavljeni – izjavio je Tomšić.

Predsjednik međimurskog HNS-a Matija Posavec Središćancima je rekao da se “osjeća atmosfera promjene vlasti u Hrvatskoj, što će biti jamstvo za ulaganja u Međimurje, naročito u Središće, koje to zaslužuje".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije