Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"ključan partner"

HNS se prijeti SDP-u: Spremni smo i sami izaći na izbore

hns
Petar Glebov/Pixsell
10.11.2012.
u 15:00

S jučerašnjim danom HNS ima 43.080 članova i 490 podružnica, kaže potpredsjednik Vrdoljak.

HNS i dalje suptilno pritišće SDP da konačno ugovore koaliciju u Zagrebu, a na današnjoj konfereniji za medije potpredsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak nije propustio spomenuti kako je njegova stranka ojačala od izbora i proširila se. I dalje se SDP-u prijete svojim kandidatom za gradonačelnika.

- HNS je kao ozbiljna i jaka politička stranka spremna izaći sama na izbore i dati i svoga kandidata za zagrebačkog gradonačelnika. Ali naravno da smo spremni raditi i na zajedničkom projektu, odnosno pregovarati prije svega s partnerskim strankama iz Kukuriku koalicije. S partnerima iz SDP-a razgovaramo vrlo intenzivno i vrlo kvalitetno, čak i po nekoliko puta dnevno - poručio je predsjednik gradske organizacije HNS-a Dragan Kovačević.

Vrdoljak je snagu svoje stranke pokušao javnosti i partnerima iz SDP-a istaknuti kroz konkretne brojke.

- S jučerašnjim danom HNS ima 43 080 članova i 490 podružnica u općinama i gradovima diljem cijele Hrvatske. Mrežom koju imamo potvrđujemo da ćemo biti ključan partner da se HDZ pobijedi na lokalnim, onako kako smo ga pobijedili na parlamentarnim izborima - kazao je Vrdoljak.

>>SDP i HNS u koaliciji, ali svatko ima čovjeka 
za gradonačelnika

Ključne riječi

Komentara 31

OB
-obrisani-
16:54 10.11.2012.

Tako treba HNS.Pokažite umišljenim SDP-ovcima da možete i bez njih.Pa kad skupite 2% glasova,nek im sline cure.

SE
sestrićna
16:58 10.11.2012.

ja sam recimo spreman nikad ne glasovat za hns..niti politički niti nogometni..pa što?

ON
OIuja nad iStokom
16:47 10.11.2012.

HNS, stranka koja jedva prelazi izborni prag ima na upravljačkim političkim mjestima u državi nekoliko ljudi. Čačić, Pusić, Vrdoljak, Zlatar... itd, to su ujedno ministarstva. Od 20, oni ih drže četiri. Jesu li proporcionalno tome donijeli i 20% glasova? Ne. Najviše što su imali bilo je 7%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije