Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborna skupština

HNS: Prelogu trebaju obilaznica i hitna medicinska pomoć

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 29.10.09., Cakovec, Hrvatska- Matija Posavec, medjimurski dozupan. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
'Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
14.02.2011.
u 10:09

- Prelogu je potrebna i još jedna sportska dvorana te dogradnja srednje škole, no morat ćemo ići korak po korak - kazao je M. Posavec

PRELOG - Dejan Rođak (36) novi je predsjednik preloške podružnice HNS-a. Za njegove su zamjenike na izbornoj skupštini izabrani Željko Sokač i Zdravko Repalust. Dosadašnji predsjednik preloškog HNS-a Nikola Oto kazao je da mjesto ostavlja mlađima jer su pred HNS-om novi izazovi u pripremi za predstojeće parlamentarne izbore.

- HNS-om se treba svakodnevno baviti, a kako zbog velikog opsega posla to neću biti u stanju činiti, prepuštam je svom nasljedniku. Ponosan sam jer se HNS u proteklim godinama profilirao u vodeću političku snagu u Prelogu - istaknuo je Oto. 

Gradonačelnik Preloga i potpredsjednik županijske organizacije HNS-a Dragutin Glavina istaknuo je kako je HNS svoju prvu podružnicu osnovao upravo u Prelogu.

- Najviše me veseli što su prije desetak godina građani Preloga odlazili na posao u druga mjesta, a danas iz drugih mjesta dolaze na posao u Prelog - rekao je Glavina.

Predsjednik HNS-a Međimurja Matija Posavec govorio je o županijskim prioritetima i projektima vezanim uz grad Prelog, a kao najvažnije izdvojio je cestovnu obilaznicu, hitnu medicinsku pomoć te razvoj prigradskih naselja.

- Prelogu je potrebna i još jedna sportska dvorana te dogradnja srednje škole, no morat ćemo ići korak po korak - kazao je i dodao da turističkim projektom u Draškovcu Prelog dobiva novi razvojni zamah.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije