Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi kanal komunikacije

HNS pokrenuo svoj video servis

Foto: www.hns.hr
27.03.2014.
u 18:19

HNS TV zamišljen je kao još jedan kanal komunikacije putem kojeg će se plasirati izjave, poruke i stavovi HNS-ovih dužnosnika i članova te događanja i konferencije za medije, javljaju iz stranke

Sa željom da još više približi i učini dostupnijim i transparentnijim rad svojih dužnosnika javnosti, HNS je pokrenuo svoj video servis HNS TV.

 - HNS TV zamišljen je kao još jedan kanal komunikacije putem kojeg će se plasirati izjave, poruke i stavovi HNS-ovih dužnosnika i članova te događanja i konferencije za medije. Namijenjen je svima koji su zainteresirani za njegovo korištenje i praćenje. Proizvedeni video sadržaj korisnici uz podatke za korištenje mogu preuzeti putem FTP servera. Poveznica se nalazi na internetskim stranicama HNS-a (pod izbornikom Multimedija), javljaju iz stranke.

>> Potpredsjednica međimurskog HNS-a naspustila stranku

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
18:48 27.03.2014.

u hns muppet showu big brotheru...bit će zanimljivo gledati kad besnu šutnu iz stranke

ME
Merlin
22:21 27.03.2014.

drugar'ce pusić nije dovoljno stavit fotošopiranu slikicu na portal i povjerovat da će raja popušit spiku kak ste vi baš herzig i simpa ženica..nee, ne, gospojo ministarka, vas u narodu zovu zmija zvečarka, orjunašica, izdajica države (u talu s Mesićem)...a ima bogami i žešćih epiteta kojima ovdje nije mjesto....tako da badava vam i Photoshop i video..sve je to bacanje para, šta je najgore to su NAŠE pare, ne vaše, iz vašeg džepa. Tragično je da jedna strančica čiji svi članovi stanu u lift - a sad kad vas Čačić razvali, stat će u kut u liftu :)) - drma cijelom državom, i kontrolira najunosnija poduzeća. Korupcija je drugo ime za HNS. Zato gospojo, man'te se šmminkanja vaše web stranice...vama više bog ne može pomoć..vi ste prošlost. I tome se radujem!!

ĆA
ćaćaća
19:22 27.03.2014.

drugarica vesna i njen braco odlično rade protiv hrvatske..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije