Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Grmoja:

'HNS i IDS igraju za HDZ, to je valjda već svima u Hrvatskoj jasno'

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.05.2017.
u 12:12

Mi sigurno nećemo zajedno s Vrdoljakom držati ljestve HDZ-u - rekao je Grmoja

- HNS i IDS igraju za HDZ, to je valjda već svima u Hrvatskoj jasno - rekao je danas saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja.

- Neka se pokaže koja je to većina i koji su to zastupnici koji su stali uz Plenkovića. Vidimo da imamo nove izjave koje pokazuju da HDZ ne prestaje s trgovinom i slaganjem većine. Mi sigurno nećemo zajedno s Vrdoljakom držati ljestve HDZ-u - rekao je Grmoja.

Grmoja je rekao da idućeg tjedna treba ili izabrati nove ministre i pokazati postoji li većina ili raspustiti Sabora. Poručio je da se kriza može riješiti jedino tako da čovjek koji je tvrdio da ima većinu i lagao hrvatsku javnost pokaže tu većinu ili da idemo na nove izbore. Grmoja je također rekao da je jasno da se i SDP boji novih izbora.

- Milanka Opačić, Orsat Miljenić i ostali koji su kontra Bernardića ne žele potpisati za nove izbore jer se neće naći na listama. ovdje se radi ili borbi za fotelje ili štićenje kriminala u Agrokoru. Očito je da zastupnicima koji ne žele potpisati za raspuštanje Sabora javni interes nije u prvom planu - rekao je Grmoja.

Grmoja je rekao da su ministri Mosta smijenjeni jer su imali stav, a sada premijer Andrej Plenković brani Tomislava Sauchu čestitajući mu na stavu.

Komentara 19

DU
Deleted user
12:21 05.05.2017.

Joj, Grmoja. Ajde dosta. Poštedi nas svojeg pametovanja!

PI
pismeni
12:22 05.05.2017.

G. Grmoja; Vas povijest nije ništa naučila. Najveće zlo je kad ide Hrvat na Hrvata.

DU
Deleted user
12:32 05.05.2017.

Čista patetika od Most-a.....pa gdje ste do sada bili da malo zagrebete oko IDS-a i HNS-a i njihovog klijentelizma po Istri i SZ Hrvatske? Gdje? Nigdje. Spletkarili oko Marića, a glasali za njega u dvije Vlade?! Pa tko je tu lud?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije