Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubica 
Gatarić
Povratak na članak

Novi politički brak vratit će lijeve birače SDP-u

Da su sutra parlamentarni izbori, SDP bi iz njih izašao s više mandata

Komentari 5

BR
brojevi
17:09 09.06.2017.

Ljubice nisi u pravu! Koji to koalicijski potencijal ima SDP? MOST i Živi zid sigurno neće u koaliciju jer im je lakše mlatiti praznu slamu nego preuzeti odgovornost za državu ili živjeti na naivnosti nesretnih građana izvodeći perfomanse za javnost u slućaju Ž. zida. HNS je otpao a ostao je samo HSS sa Beljakom sa 1,5% podrške biraća. Da su izbori sutra, kao što kažete opet bi HDZ bio jači ali ipak relativni pobjednik i tako u nedogled. Današna sjednica Sabora pokazala je da uvrijeđeni gubitnici lokalnih izbora traže alibi za svoj izborni debakl i u tu svrhu im je dobro poslužio HNS. Ali sve u svemu sve se može staviti pod poznatu uzrečicu; " Psi laju karavane prolaze".

VL
IV
ivanivan
17:19 09.06.2017.

SDP gubi i propada. Prosječni ljevičar u Hrvatskoj ima 60 godina, ne gubi sdp izbore bez veze. Živi zid, nova ljevica, pametno, uzimaju sdp-u biračko tijelo, a do izbora 2021. ljevica će zbog demografije izgubiti još 100 tisuća birača. SDPP nema budućnosti, žao mi je sdp novinari i mediji.

VL
BA
bakulušić
10:37 10.06.2017.

Ovo se zove - preslagivanje na "ljevici"! Isluženi i kompromitirani kadrovi se miču a na njihova mjesta dovode "mladi Europejci" i neobične koalicije koje izluđuju narod. A sve u cilju da još barem dvadesetak godina sve ostane pod kontrolom. Dok trava i zaborav ne pokriju sve. Nakon pedeset-šezdeset godina, nitko ne će pitati "kaj je delal deda a kaj pradeda" i gdje je tko bio 1945. ili 1991. Uspješno i lukavo!

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
18:57 09.06.2017.

Na slijedećim izborima očekujem siguran prolaz stranke Pametno u sabor. Da nisu bili isključivi u vezi primanja, u članstvo, branitelja, već bi bili u saboru. Nisu branitelji talibani. Među njima je bilo liječnika, odvjednika, diplomiranih inženjera građevinarstva,geodezije,rudarstva,elektrotehnike,strojarstva i drugih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.