Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGAN KOVAČEVIĆ:

HNS će podržati Rajka Ostojića na izborima za gradonačelnika

dragan kovačević
Goran Stanzl/PIXSELL
30.01.2013.
u 17:21

U ovom trenu u Zagrebu se može birati između dvije opcije, one s postojećim gradonačelnikom i nove opcije

Narodnjaci će podržati Rajka Ostojića, SDP-ova kandidata za zagrebačkog gradonačelnika. Potvrdio je to na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Gradske organizacije HNS Dragan Kovačević.

– HNS-ove strateške smjernice bit će dio strateškog programa zajedničke koalicije koja će se uskoro potpisati između SDP-a i HNS-a. Ova pobjednička koalicija bit će nešto novo na zagrebačkoj političkoj sceni. U ovom trenu u Zagrebu se može birati između dvije opcije, one s postojećim gradonačelnikom i nove opcije, a HNS je najbliže davanju potpore toj novoj opciji i kandidatu Rajku Ostojiću koji treba biti novi gradonačelnik Zagreba – kazao je Kovačević.

HNS je predstavio i svoj program Zagreb – Otvoreni grad, a sadrži pet tematskih reformnih područja, otvoreno gospodarstvo, društvo, upravljanje, oldučivanje i grad otvoren za sve generacije.

– Ovo je nova vizija i novi pristup upravljanju Gradom Zagrebom koji ne smije ostati na ovoj razini na kojoj je sada, već mu treba novi put. Važno je povećati zaposlenost, otvoriti prostor mladim ljudima i poboljšati život građana u cjelini – rekao je Dragan Kovačević.

>> Ostojić: Već su tri godine Bandić i HDZ u koaliciji i to se vidi 
iz aviona

Komentara 24

PA
pajdaš101
22:16 30.01.2013.

E sad kad ga podrži i HSLS osvojit će preko 20 % glasova,pa pupavac nema Bandić šansi.

JA
Jaximus
22:06 30.01.2013.

Ostojić će popušiti od radnika Bandića.

LI
LILLIT
18:27 30.01.2013.

Tak je . Hocemo postenog i obrazovanog gradonacelnika, a ne Bandica koji koristi svaku priliku da dela bedaka od sebe. Vec mi je zlo kad pomislim kaj buju rekli strani predstavnici na Milana Bandica kad udjemo u EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije