Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CENZURA I PRIJETNJA OTKAZOM
Povratak na članak

HNiP: Umjesto da su se kažnjavali prekršitelji, i uprava HINA-e je prema kolegici Škugor posegnula za 'korporativnom batinom'

Ovo držimo nečuvenim udarom na slobodu novinarstva u Republici Hrvatskoj, piše HNiP.

Komentari 9

EL
EldersRealm
11:56 23.09.2016.

Zasto je taj Obratov jos na funkciji i zasto je ravnateljica HINAe jos tamo, ona ista koju je SDP uhljebio bez potrebnih kvalifikacija sto je otkrio i dokazao Novi List?

VL
DU
Deleted user
10:16 23.09.2016.

Slobodu novinarstva u Republici Hrvatskoj? Niste se vi ni malo promijenili od završetka komunizma. Dokle god radite za političke stranke.

VL
OS
osica
11:05 23.09.2016.

Ništa čudno "istina s kočnicom" kad je otpuste mi smo ih već zaobišli i nema frke, ide sve po staru uz žrtve onih koji bi nešto mijenjali u ovom "xy premreženom sustavu". Tako je svugdje dragi moji i zato jesmomo tu gdje jesmo, "jer vrijeme informacije ima entu potenciju"

VL
Avatar comparator
comparator
08:54 23.09.2016.

Hvala Večernjem što je konačno pokazao odriješit stav prema slobodi novinarske profesije i prema demokraciji i objavio ovi iznimnu vijest iz koje je više nego razvidno kako u Hrvatskoj rade mediji i kako su lako osvojivi od političkih opcija kad se popnu na vlast . Mislim da to jednom mora prestati i da mediji trebaju biti uvjek slobodni za istraživačko novinarstvo .Još samo da nam proradi i pravosuđe pa bi Hrvatska zasjela na zdrave temelje.

VL
NJ
njuzmen
09:23 23.09.2016.

Nisam siguran da nebi trebalo zabraniti objavu takvih tekstova do cak dva tjedna pred izbore. Ako je tekst istraživački na njemu se radilo dugo i nema nikakve potrebe da se objava tempira pred same izbore jer stvarno govori o namjeri novinarke da utječe na rezultat izbora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.