Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SANKCIJA RUSIJI
Povratak na članak

HNB proglasio moratorij na Sberbanku: Građani će moći dnevno raspolagati iznosom do 7280 kn

HNB ističe kako će za vrijeme dvodnevnog moratorija građani i poduzeća (deponenti) moći ukupno dnevno raspolagati iznosima do 7280 kuna

Komentari 10

RE
Reboot
03:43 28.02.2022.

Srebrenka i ostale banke ruske su u velikim problemima dosta ljudi izgubit novce koje su ulozili u te banke

VL
GE
geler203
07:39 28.02.2022.

Super djeluju sankcije. Sberbank "ne radi", nema novaca, nema transakcija ali zato naš HNB isplaćuje depozite. Mislio sam da je cilj Rusima nanijeti štetu a ne EU i "saveznicima".

VL
DU
Deleted user
07:32 28.02.2022.

Oni koji su digli stambene kredite u Sberbanci upravo su ih otplatili🤣

VL
BH
BHHrvat
08:27 28.02.2022.

Nije mi rusija draga ali ni Amerika

VL
Avatar anlaser
anlaser
10:02 28.02.2022.

Ovo su sankcije hrvatskim građanima a ne banci ! Treba ljudima dozvoliti da dignu sve novce i zatvore račune u ruskim bankama . Briga me za koliko novaca jamči HNB ako do novca ne mogu doći

VL
HA
Habuhabuhabu
07:35 28.02.2022.

Te statistike su varljive. Da li to znači da 90% osiguranih depozita drže 3 štediše, a preostalih 10% hrvatska "raja"? I da će tih 90% doći do svojih ušteđevina, a ovih deset posto nikad?

VL
MO
Moon
10:24 28.02.2022.

Da se sutra otvori u Hrvatskoj baka iz Zanzibara svi bi pohrlili u tu banku...ne mozes ti protv balkanskog mentalita cim se pojavi nesto novo ljudii posto poto moraju to imati iako im to netreba, isto kao lani za nove osobne stajali su u kilometaeskim kolonama iako mi vrijede postojece osobne do isteka al novo je novo i oni to moraju imati. Dobro je da postoji konkurencija u bankarskom sektoru no mnogi biraju trenutacni "profit" umjesto sigurnosti depozita i stabilnosti same banke.

VL
SV
Sjeverni_vjetar
06:02 28.02.2022.

Zato ce Rusi poslat sve nase firme kuci koje rade u Rusiji . Kao i nase proizvode sto tamo izvozimo preko drugih zemalja da zaradimo koji dolarcic.Kao i Vino Vegetu nesto farmacijekeks i drugo.. Nece bit dobri Ruski turista koji su nam ostavljali novac. Plin cemo placat tisucu ipol dolara po tisucu kubnom metru. Benzin mozemo racunat tri eura. ..Naplatit ce oni to lako.. Namisto da sutimo i budemo zahb\valni jer nas Rusi naoruzali u domovinskom ratu...Samo mozemo izvuc deblji kraj i onda pravac zapad brat jagode na njihovin poljima i cupat repu. I ovako se stanovnistvo prepolovilo. Nikad vise na Sirijska naftna polja i Sibirske bjele noci.Jako puno smo izgubili,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.