Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

HIV-om zaraženi Sukošanac pušten iz pritvora

aids
vl
07.02.2010.
u 12:25

Mladi homoseksualac navodno je prijetio nekom od svojih partnera koji su sada ljuti jer moraju na testiranje ili su u strahu da nisu dobili smrtonosno spolnu prenosivu bolest.

ŠIBENIK - HIV-om zaraženi Sukošanac (21) koji je posljednjih pet mjeseci s više Šibenčana održavao seksulane odnose bez zaštite, i koji je u subotu ujutro mobitelom prijetio Šibenčaninu (39), pušten je iz pritvora.

>>Zaraženi K.Š. (21): Htio sam svojim partnerima reći da imam sidu

>>I u Zadru sam imao ljubavnike, ali nitko mi nije plaćao za seks

- Nemogu vam ništa reći istraga je tajana - kazao je Dalibior Dukić, istražni sudac.

Mladi homoseksualac prijetnju je uputio u subotu ujutro. Navodno je prijetio o nekom od svojih partnera koji su sada ljuti jer moraju na testiranje ili su u strahu da nisu dobili smrtonosno spolnu prenosivu bolest.

Komentara 5

Avatar Jana
Jana
14:21 07.02.2010.

Zarazio je druge a sutra bi mogao još nekoga jer mu nitko nezna ime i prezime a policija ga je pustila na slobodu. To je isto kao da netko ima smrtonosno oružje kojim je već ubio i puste ga saa istim na slobodu.

14
14words
10:25 08.02.2010.

za bolest društva jedino rješenje je final solution!

GV
goran vrtaric
14:47 07.02.2010.

Nitko nikoga ne tjera da pred njim skida gace i da mu se naguzi, dakle on je opasnost samo za budale, a bez budala ovaj svijet moze biti puno ljepsi, pa onda ko voli nek izvoli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije