Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE

Hitno operirana nakon što ju je suprug brutalno pretukao

hitna
Arhiva VL
13.05.2010.
u 12:05

Ozlijeđena je žena godinama trpjela emocionalno nasilje s povremenim fizičkim napadima, a sve je kulminiralo brutalnim premlaćivanjem zbog kojeg je hitno operirana.

Pedesetosmogodišnjakinja iz Ribnika hitno je operirana u Općoj bolnici Karlovac nakon što ju je divljački premlatio njezin 59-godišnji suprug.

Žena je godinama trpjela emocionalno nasilje s povremenim fizičkim napadima, a sve je kulminiralo brutalnim premlaćivanjem zbog kojeg je hitno operirana.

Nasilnik, koji je u trenutku napada bio u alkoholiziranom stanju, priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu gdje ga je saslušao istražni sudac Ivan Perković.

- Privedeni je iznio svoju obranu. Nakon toga izrečena mu je sigurnosna mjera zabrana prilaska supruzi, tako da se neće moći vratiti svojoj kući. To je sve što zasad možemo reći - naglasio je Ivan Perković.

Neslužbeno doznajemo da je pretučena supruga na Odjelu intenzivne njega Opće bolnice Karlovac, no stanje joj je stabilno.

 

 

Komentara 24

MA
maxresist
12:34 13.05.2010.

Da nije Bare u samoobrani....

MI
mica1111
12:45 13.05.2010.

...ovo je vidljivo nasilje,jer eto eskaliralo je... ...al koliko je takvog nasilja svaki dan u svakom trenutku koje se vrši između četiri zida... ...prema djeci,supružnicima,roditeljim,susjedima...sebi...

MI
mica1111
13:08 13.05.2010.

...evo ja mislim da ovim nasilnim muževima treba puno puno seksa...,nakon toga žena se mora ekonomski osamostalit...i biti pametna,nek bude brate po njegovom...,pa nije to vrijedno šamara...kad tad stvari sjednu na mjeso...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije