Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Hitno operirana nakon što ju je suprug brutalno pretukao

Ozlijeđena je žena godinama trpjela emocionalno nasilje s povremenim fizičkim napadima, a sve je kulminiralo brutalnim premlaćivanjem zbog kojeg je hitno operirana.
13. svibnja 2010. u 12:05 24 komentara 10 prikaza
hitna
Foto: Arhiva VL

Pedesetosmogodišnjakinja iz Ribnika hitno je operirana u Općoj bolnici Karlovac nakon što ju je divljački premlatio njezin 59-godišnji suprug.

Žena je godinama trpjela emocionalno nasilje s povremenim fizičkim napadima, a sve je kulminiralo brutalnim premlaćivanjem zbog kojeg je hitno operirana.

Nasilnik, koji je u trenutku napada bio u alkoholiziranom stanju, priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu gdje ga je saslušao istražni sudac Ivan Perković.

- Privedeni je iznio svoju obranu. Nakon toga izrečena mu je sigurnosna mjera zabrana prilaska supruzi, tako da se neće moći vratiti svojoj kući. To je sve što zasad možemo reći - naglasio je Ivan Perković.

Neslužbeno doznajemo da je pretučena supruga na Odjelu intenzivne njega Opće bolnice Karlovac, no stanje joj je stabilno.

 

 

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • maxresist:

    Da nije Bare u samoobrani....

  • mica1111:

    ...ovo je vidljivo nasilje,jer eto eskaliralo je... ...al koliko je takvog nasilja svaki dan u svakom trenutku koje se vrši između četiri zida... ...prema djeci,supružnicima,roditeljim,susjedima...sebi...

  • mica1111:

    ...evo ja mislim da ovim nasilnim muževima treba puno puno seksa...,nakon toga žena se mora ekonomski osamostalit...i biti pametna,nek bude brate po njegovom...,pa nije to vrijedno šamara...kad tad stvari sjednu na mjeso...