Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hitlerovski naum Florentina Pereza i drugih osnivača superlige

Riječ je o najobičnijoj grabežljivosti odvratno bogatih, o iščašenju iz osnovnih ljudskih vrijednosti i nedostatku bilo kakva respekta prema čovječanstvu. Zloporaba je to izrazito demokratskog fenomena – nogometa

Komentari 8

IV
IVRI
09:25 23.04.2021.

Prodani Perez je odgovoran što je Real 2017. maknuo križ sa svog grba kojeg je krasio još od 1920. godine. Zbog arapskih sponzora. Prodane duše su najjadnije.

VL
KE
kentie
22:05 23.04.2021.

Tu bih dodao važnu činjenicu: kup natjecanje je najdemokratskiji oblik natjecanja u nogometu na svijetu. U svim zemljama i njihovim savezima nema ograde da mali klub izvuče velikana za suparnika u utakmici kupa. Uostalom FA kup u Engleskoj je najstarije nogometno natjecanje u svijetu. A upravo takva "otvorenost" natjecanja u svim nacionalnim kupovima svih zemalja svijeta omogućila su pravila nogometa koja su građena i dorađena kroz više od sto godina postojanja natjecateljskog nogometa. Ovakva super liga ubrzo bi recimo dotukla kup natjecanja, jer jednom Realu, Barci i ostalim "zavjerenicima" to ne bi više bilo privlačno i interesantno, a to bi onda bio prvi čavao u lijes ovakvog nogometa kojeg znamo, volimo i štujemo...pa recimo više nikad, ama baš nikad se ne bi dogodilo da reprezentacija jedne male zemlje poput Hrvatske uđe u finale svjetskog prvenstva i onda ih gleda više od 3 i po milijarde ljudi na svijetu...budimo pošteni i realni, na finalu zadnjeg svjetskog prvenstva, pravi hit nogometa je bila Hrvatska, ne Francuska...uostalom tada je cijeli svijet doslovce "poludio" za hrvatskim kockicama, a naš kapetan repke osvojio sve moguće nagrade za jednog nogometaša...tada je Luka bio apsolutno najbolji nogometaš svijeta i kruna svih legendi nogometa koji su živjeli i igrali na ovim prostorima na jugoistoku Jevrope....

VL
Avatar southman
southman
09:01 23.04.2021.

A Mamići i dijelom Dinamo su maznuli bogatstvo prodavajući igrače u Azarbejdžan možda ?? Ili prodavajući ih tim "odvratno bogatima" !?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.