Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

HITIT.DIGITAL konferencija 7. lipnja u Zagrebu ponovno s humanitarnom misijom

HITIT
27.05.2024.
u 09:28

Prijateljstvo klaunova doktora i osječke agencije Escape nastavlja se na ovogodišnjoj konferenciji HITIT.DIGITAL 7. lipnja u hotelu Zonar u Zagrebu. Dio iznosa prikupljen od kotizacija otići će upravo Crvenim nosovima.

SAVE THE DATE

Google Analytics, TikTok, sve tajne kvalitetnog videa, Google support, Google Ads i Influencer marketing samo su neke od tema koje će se čuti tog petka. Program donosi devet interaktivnih predavanja, brdo primjera iz prakse i novih trendova. Predavači su stručnjaci iz digitalnog marketinga, s naglaskom na Google Ads, Google Analytics i upravljanje društvenim mrežama.

Iz Italije stiže marketinški stručnjak Gianpaolo Lorusso, o influencer marketingu govorit će Duška Stepanov, a svoje znanje podijelit će i zaposlenici agencije Escape, stručnjaci iz različitih područja digitalnog marketinga.

Organizatori kažu kako im je cilj ne samo pružiti uvid u najnovije tehnološke inovacije, već i potaknuti sve prisutne na razmjenu ideja i izgradnju mreža među stručnjacima iz industrije.

PRIJATELJSTVO S CRVENIM NOSOVIMA

Escape konferenciju održava od 2016. godine, a humanitarni aspekt prisutan je od samog početka kada je donacija otišla SOS Dječjem selu Hrvatska. Sve ostale godine prikupljeni iznos usmjeravao se "Crvenim nosovima", poznatijim kao klaunovidoktori. Na taj način, Osječani su tijekom godina pomogli prikupiti više od 35 tisuća eura za humanitarne svrhe.

Klaunovidoktori su umjetnici, posebno educirani za rad s bolesnom djecom, starijim i nemoćnim osobama te s djecom i mladima s teškoćama u razvoju. Nisu liječnici, ali nisu ni volonteri jer rad u specifičnim uvjetima i u redovno radno vrijeme zahtjeva potpunu predanost, edukaciju i rad na sebi.

21. ROĐENDAN AGENCIJE

Agencija za digitalni marketing Escape na tržištu postoji već 21 godinu, a surađuje s tvrtkama iz raznih djelatnosti diljem svijeta. Tim čine certificirani stručnjaci iz područja Google, Meta, LinkedIn i TikTok marketinga. Svoj rebranding osječani će publici predstaviti na ovogodišnjem izdanju konferencije.

Svoje mjesto na HITIT.DIGITAL konferenciji osigurajte prijavom na linku gdje možete vidjeti i program.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije