Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva žena za Bijelu kuću
Povratak na članak

Hillary Clinton ušla u povijest SAD-a

Obama će joj dati podršku, a od Sandersa će tražiti da ujedine snage i pobijede.

Komentari 25

LD
lopov drpiga
16:02 09.06.2016.

"ratni jastreb s lošom procjenom koji doživljava emocionalno uzbuđenje od ubijanja ljudi". "Glas za Hillary Clinton je glas za beskonačne i glupe ratove", poručio je Julian Assange, WikiLeaks.

VL
BI
Biouskoli91
17:40 09.06.2016.

Hmm... Hillary vs Drumpf. K'o da gledam nase izbore...

VL
MA
...Marsijanac
15:55 09.06.2016.

Ma o kakvoj zeni vi pricate . Dobro je poznato da je Hillary lezbijka i da je imala afere sa Yoko Ono , Humom Abedin i tucetima drugih. Ista je to spodoba kao i muz joj koji je silovao desetke zena.

VL
BR
Branko102
16:59 09.06.2016.

Ova užasna lezbijska i moralna nakaza je najjači dokaz da su SAD neizlječivo bolesne.

VL
DA
Darko22
17:12 09.06.2016.

hahaha, hillary će pobijedit ? dobra šala večernji.

VL
RO
robertbruckner
16:36 09.06.2016.

Samo da ona ne ponovi ono sta je napravio njezin mus sa Monikom Levinski a ona sa nekim drugim praktikantom, ona je ipak poznata feminiskinja i bori se za zenska prava, ali kad je njezin mus povukao moniku levinski za sisu i stavio prije pusenja svoju cigaru u njezinu masinu e onda vise ona nije feminiskinja.

VL
MX
Mister X
01:01 10.06.2016.

Narvno kako sada ikzgleda bit će Klintonica predsjednica : Kod njih je isto kao kod kraljevina. Sjetimo se kako je godinama vladao klan Kenedija u politici . dok ih nisu pimalo reducirali. Poslje su došli Bušaći najprije tata pa sinekk Buš. Je Pametnu poštenu vanjsku politiku vodio ... Kenedy je skoro Atomski rat odradio zbog šuljanja Rusa prema granici Amerike . Danas Putin je zločest i mora da šuti na iste poteze. Amerike ... Klinton je sa NATO saveznicima i budučim saveznicima osvojio Kosovo , i kako Srbi tvrde presudio Miloševiću ... Klintonica je več tada savjetovala sve kako se to radi mužeku i sad je na redu da dalje gazduje Klintonarfija !!!Žene će dati glas ženi tako da je jasan ishod več danas. Miljarderu je sve svejedno njemu neće poslati Uskok da provjeri što i kako je zaradio prije 10 ili 15 godina .. Kod nas bi - zna se odavno završio u Remetincu. Cijela priča je jednostavna i jasna !!! Trumf guni jer je rekao da Putin i nije tako loš i to ga je pokopalo totalno i konačno. Isto jkao da netko iz vrha poitike Hrvat prizna javno da su Srbi ipak i normaln narod ; doznao bi ubrzo kakav mu je domači narod i kako to nagrađiva ....

VL
RA
ranko75
07:26 10.06.2016.

Da,usla je u povjest...kao zena, cijem je muzu popusila glasovita Monica Lewinski.Vjerojatno Bil nije bio zadovoljan kako to ona radi. Mozda ce Trump biti zadovoljniji.

VL
Avatar dobry
dobry
04:16 11.06.2016.

Hillary!? Auuuuu "komsije", ode i Vojvodina...za sada...

VL
DU
Deleted user
16:49 10.06.2016.

Jos nije,jos nije....

VL
PL
@ploto@
21:12 09.06.2016.

Nema u SAD normalnih ljudi da mogu biti predsjednici.Oni silni kongresmeni i senatori ,plaćaju ih korporacije,a tobože narod bira.SAD su legalizirana korupcija na najvišem nivou.Baš kao što je i FED vlasništvo nekolicine kriminalaca koji su ga oteli od američkog naroda.

VL
Avatar mason
mason
19:43 09.06.2016.

Nazalost republikanska stranka je podjeljena. Mnogi senatori republikanci ne podrzavaju Trumpove ideje a demokrati pogotovo. Sto kod glasaca budi strah da ce drava biti u pat poziciji 4 godine, jer ni jedan zakon nece proci.Sa druge strane Obama, Sanders i Hillary kuju plan kako sandersove pristase (koji su sad ljuti )nagovoriti da podrze Hillary Clinton. Sad ce Hillary reci da prihvata neke sandersove ideje sto ce dovesti rezulate bar 60%Hillary a 40% Trump. Ubrzo ce se Sanders i Hillary zagrliti a republikanci ce se i dalje ujedati. Tako da bi se smio kladiti da ce Hillary Clinton dobiti izbore i to sa povijesnom razlikom .

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:19 09.06.2016.

tko bi normalan glasovao za Trumpa?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.