Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
summit Amerika

Hillary Clinton opustila se u Kolumbiji uz pivo i salsu

Hillary Clinton  (1)
Foto: AFP/PIXSELL
1/4
16.04.2012.
u 09:06

Američka državna tajnica noć je provela s prijateljima u noćnom klubu Café Havana nakon brojnih sastanaka u Cartageni

Nakon razgovora o ekonomskim i političkim vezama Sjeverne i Južne Amerike, Hillary Clinton odlučila se malo opustiti pa je tako u subotu navečer, nakon izvršavanja svih obveza koje je Amerika imala na summitu u kolumbijskoj Cartageni, odlučila uživati u ritmu salse. Clinton je, donosi Daily Mail, subotu navečer provela plešući i ispijajući pivo s prijateljima u klubu Café Havana.

Mnogi koji Hillary doživljavaju strogom političarkom ostali su iznenađeni njezinom opuštenom stranom koju je, čini se, 64-godišnja državna tajnica odlučila pokazati svijetu. Početkom prošlog tjedna punila je novinske retke našalivši se na račun svog internetskog alter ega čiji se tvorci poigravaju njezinim imidžem snažne žene.

Komentara 7

DE
DERAN
09:25 16.04.2012.

a malo se i snifalo.....

UN
unbekant
11:27 16.04.2012.

admine,samo brisi istinu,a dali bih volijo znati,gdje je tvoja g.dok ti brises nase komentare?????

DK
dkatica2
09:44 16.04.2012.

koka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije