Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sad čestitao

Hillary Clinton J. Kosor: Čestitam na uspješnom vođenju Vlade!

'US Secretary of State Hillary Clinton holds a news briefing with Australian Foreign Minister Kevin Rudd (unseen) after meeting at the State Department in Washington on September 17, 2010.       AFP P
'CHRIS KLEPONIS'
13.01.2012.
u 14:55

Vaša potpora istragama prema najvišim razinama vlasti bila je bez presedana i poslala je jasnu poruku kako se korupcija u Republici Hrvatskoj u najvišim tijelima državne vlasti više neće tolerirati – kaže Clinton

Američka državna tajnica Hillary Clinton čestitala je bivšoj premijerki Jadranki Kosor na uspješnom vođenju Vlade, a posebno na približavanju EU i borbi protiv korupcije, piše u pismu Hillary Clinton, a o čemu je izvijestio HDZ.

– Vaš mandat bio je obilježen istinskim postignućima. Povijest će zabilježiti da ste uspješno vodili Hrvatsku prema članstvu u Europskoj uniji. Štoviše, vaša potpora istragama prema najvišim razinama vlasti bila je bez presedana i poslala je jasnu poruku kako se korupcija u Republici Hrvatskoj u najvišim tijelima državne vlasti više neće tolerirati – napisala je američka državna tajnica.

Dodala je da cijeni potporu u zajedničkom cilju promicanja međunarodne i regionalne stabilnosti, uključujući značajan doprinos Hrvatske u misijama KFOR i ISAF.

Ključne riječi

Komentara 22

UN
unbekant
15:42 13.01.2012.

\"a o cemu je izvjestijo HDZ-e\",mo`s mislit,zasto to izvjece nije u cjelosti preneseno na portal V.L.,lol

OX
oxymoron
15:46 13.01.2012.

13.01.2012. u 15:42h monatmai je napisao/la: \"a o cemu je izvjestijo HDZ-e\",mo`s mislit,zasto to izvjece nije u cjelosti preneseno na portal V.L.,lol +++++++++++++++++++++++++ ...pa ti nam onda iznesi cjelovito izvjesce kad vec znas cjelovitu verziju.

KU
kukuriku
18:45 13.01.2012.

..uskoro cé i Hrvati i jugicí , plakati za Jadrankom, a mozda i Serboidi..!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije