Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Hillary Clinton J. Kosor: Čestitam na uspješnom vođenju Vlade!

Vaša potpora istragama prema najvišim razinama vlasti bila je bez presedana i poslala je jasnu poruku kako se korupcija u Republici Hrvatskoj u najvišim tijelima državne vlasti više neće tolerirati – kaže Clinton
13. siječnja 2012. u 14:55 22 komentara 101 prikaza
'US Secretary of State Hillary Clinton holds a news briefing with Australian Foreign Minister Kevin Rudd (unseen) after meeting at the State Department in Washington on September 17, 2010.    AFP P
Foto: 'CHRIS KLEPONIS'

Američka državna tajnica Hillary Clinton čestitala je bivšoj premijerki Jadranki Kosor na uspješnom vođenju Vlade, a posebno na približavanju EU i borbi protiv korupcije, piše u pismu Hillary Clinton, a o čemu je izvijestio HDZ.

– Vaš mandat bio je obilježen istinskim postignućima. Povijest će zabilježiti da ste uspješno vodili Hrvatsku prema članstvu u Europskoj uniji. Štoviše, vaša potpora istragama prema najvišim razinama vlasti bila je bez presedana i poslala je jasnu poruku kako se korupcija u Republici Hrvatskoj u najvišim tijelima državne vlasti više neće tolerirati – napisala je američka državna tajnica.

Dodala je da cijeni potporu u zajedničkom cilju promicanja međunarodne i regionalne stabilnosti, uključujući značajan doprinos Hrvatske u misijama KFOR i ISAF.

Leon Lučić vrijeđao i pljuvao prilikom privođenja
ISPITIVANJE ZA IZNUDU
Mrzovoljni Leon Lučić vrijeđao i pljuvao prilikom privođenja: 'Gdje ste, bando destruktivna!'
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj
 • unbekant:

  \"a o cemu je izvjestijo HDZ-e\",mo`s mislit,zasto to izvjece nije u cjelosti preneseno na portal V.L.,lol

 • oxymoron:

  13.01.2012. u 15:42h monatmai je napisao/la: \"a o cemu je izvjestijo HDZ-e\",mo`s mislit,zasto to izvjece nije u cjelosti preneseno na portal V.L.,lol +++++++++++++++++++++++++ ...pa ti nam onda iznesi cjelovito izvjesce kad vec znas cjelovitu verziju.

 • kukuriku:

  ..uskoro cé i Hrvati i jugicí , plakati za Jadrankom, a mozda i Serboidi..!!