Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETOST

Hillary Clinton: Izrael mora donijeti teške, ali nužne odluke

hill
afp
VL
Autor
Hrvoje Dečak
22.03.2010.
u 13:56

Njezin istup dolazi u trenutku kad između SAD-a i Izraela postoji žestok prijepor u vezi s planom gradnje 1600 novih židovskih kuća u istočnom Jeruzalemu.

Američka državna tajnica Hillary Clinton pozvat će u svojem govoru američkoj proizraelskoj lobističkoj skupini Aipac državu Izrael da donese “teške, ali nužne odluke” ako želi mirovni sporazum s Palestincima.

Njezin istup dolazi u trenutku kad između SAD-a i Izraela postoji žestok prijepor u vezi s planom gradnje 1600 novih židovskih kuća u istočnom Jeruzalemu. Gotovo 500.000 Židova naseljeno je, suprotno međunarodnom pravu, nakon 1967. na Zapadnoj obali i u istočnom Jeruzalemu.

Ključne riječi

Komentara 4

OR
orisis
14:55 22.03.2010.

Draga Hilari ,To je istina da Israel treba dovesti teshke odluke ...

Avatar Sidewinder
Sidewinder
17:43 22.03.2010.

Eto, Marsijanac ih je sve razotkrio...

OB
-obrisani-
14:12 22.03.2010.

Sjecate li se kako je ona Zidovka Hillary bezocno lagala kako su na aerodromu u Tuzli na nju pucali srpski snajperisti pa je morala trcati da je ne pogode.Obama ( ustvari Obmana)nije nista bolji.U predizbornoj kampanji je ustvrdio kako je njegov ujak usao u Auschwitz i zajedno sa drugim americkim vojnicima oslobodio logor.Dalje Obmana nastavlja kako se ujak ,kad je stigao kuci sa ratista zatvorio u potkrovlje i nije izlazio iz kuce 6 mjeseci i to sve zbog uzasa koji je vidio u Auschwitzu.Tu se prisjetimo da je Obamina majka jedinka ,tako da Obama ne moze imati americkog ujaka a Obamin otac je Kenijac.Zanimljivo ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ali tu ima samo par malih problemcica.Prvo Obama nije imao nikakvog ujaka koji je sudjelovao u WWII i drugo, Auschwitz su oslobodili vojnici Crvene Armije sijecnja/ 27/ 1945..Pogledajte zemljovid,Oświęcim se nalazi duboko na jugu Poljske i tu americki vojnici nisu nikad bili...........Vec drugi dan Obmana je promjenio pricu i rekao kako se to dogodilo u Buchenwaldu( hmmmmm nisu li saveznici priznali da u tom logoru ,kao i svim drugim na teritoriju Njemacke i Austrije,nisu postojale plinske komore).Njegov stari ujak( GREAT uncle) je Charles W. Payne ,ali on je sluzio u mornarici.U pjesackim postrojbama ( 80,83 i 89 divizija)koje su usle u Buchenwald nema registriranog Charles W. Payne-a. U diviziji (89)koja je oslobodila Ohrdruf na spisku ga nema...Boze dragi sto se sve primitivcima moze prodati.Ovako glasi Obamina druga verzija iz 2002:”My grandfather signed up for a war the day after Pearl Harbor was bombed, fought in Patton\'s army. He saw the dead and dying across the fields of Europe; he heard the stories of fellow troops who first entered Auschwitz and Treblinka.” ( “ Moj djed se javio u vojsku iduci dan poslije napada na Pearl Harbour.Borio se u Patton-ovoj diviziji. Vidio je mrtve i umiruce sirom poljana Europe; cuo je price nasih vojnika koji su USLI u Auschwitz i Treblinku.( ha,ha,ha a znate li vi gdje je Treblinka smjestena?Sjeveroistocno od Varsave!!!......U svojoj autobiografiji \"”Dreams of my father\"” Obama navodi kako njegov djed nije ucestvovao u WWII.......Takva smrdljiva ,lazljiva bagra upravlja naj jacom drzavom svijeta.....Pljuc 100x !!! A HUGE Obama Gaffe - He is Caugh LYING About his Uncle! barack obama satan sign-YouTube

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije