Naslovnica Vijesti Svijet

Hillary Clinton: Izrael mora donijeti teške, ali nužne odluke

Njezin istup dolazi u trenutku kad između SAD-a i Izraela postoji žestok prijepor u vezi s planom gradnje 1600 novih židovskih kuća u istočnom Jeruzalemu.
22. ožujka 2010. u 13:56 4 komentara 1 prikaza
hill
Foto: afp

Američka državna tajnica Hillary Clinton pozvat će u svojem govoru američkoj proizraelskoj lobističkoj skupini Aipac državu Izrael da donese “teške, ali nužne odluke” ako želi mirovni sporazum s Palestincima.

Njezin istup dolazi u trenutku kad između SAD-a i Izraela postoji žestok prijepor u vezi s planom gradnje 1600 novih židovskih kuća u istočnom Jeruzalemu. Gotovo 500.000 Židova naseljeno je, suprotno međunarodnom pravu, nakon 1967. na Zapadnoj obali i u istočnom Jeruzalemu.

Što je najbolje jesti nakon dugačkih šetnji i planinarenja
SITI U PLANINI
Nutricionisti savjetuju: Što je najbolje jesti nakon dugačkih šetnji i planinarenja

A1 izdvaja za Vas

 • orisis:

  Draga Hilari ,To je istina da Israel treba dovesti teshke odluke ...

 • Avatar pravi alfaman
  pravi alfaman:

  Eto, Marsijanac ih je sve razotkrio...

 • -obrisani-:

  Sjecate li se kako je ona Zidovka Hillary bezocno lagala kako su na aerodromu u Tuzli na nju pucali srpski snajperisti pa je morala trcati da je ne pogode.Obama ( ustvari Obmana)nije nista bolji.U predizbornoj kampanji je ustvrdio kako je ... prikaži još! njegov ujak usao u Auschwitz i zajedno sa drugim americkim vojnicima oslobodio logor.Dalje Obmana nastavlja kako se ujak ,kad je stigao kuci sa ratista zatvorio u potkrovlje i nije izlazio iz kuce 6 mjeseci i to sve zbog uzasa koji je vidio u Auschwitzu.Tu se prisjetimo da je Obamina majka jedinka ,tako da Obama ne moze imati americkog ujaka a Obamin otac je Kenijac.Zanimljivo ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ali tu ima samo par malih problemcica.Prvo Obama nije imao nikakvog ujaka koji je sudjelovao u WWII i drugo, Auschwitz su oslobodili vojnici Crvene Armije sijecnja/ 27/ 1945..Pogledajte zemljovid,Oświęcim se nalazi duboko na jugu Poljske i tu americki vojnici nisu nikad bili...........Vec drugi dan Obmana je promjenio pricu i rekao kako se to dogodilo u Buchenwaldu( hmmmmm nisu li saveznici priznali da u tom logoru ,kao i svim drugim na teritoriju Njemacke i Austrije,nisu postojale plinske komore).Njegov stari ujak( GREAT uncle) je Charles W. Payne ,ali on je sluzio u mornarici.U pjesackim postrojbama ( 80,83 i 89 divizija)koje su usle u Buchenwald nema registriranog Charles W. Payne-a. U diviziji (89)koja je oslobodila Ohrdruf na spisku ga nema...Boze dragi sto se sve primitivcima moze prodati.Ovako glasi Obamina druga verzija iz 2002:”My grandfather signed up for a war the day after Pearl Harbor was bombed, fought in Patton\'s army. He saw the dead and dying across the fields of Europe; he heard the stories of fellow troops who first entered Auschwitz and Treblinka.” ( “ Moj djed se javio u vojsku iduci dan poslije napada na Pearl Harbour.Borio se u Patton-ovoj diviziji. Vidio je mrtve i umiruce sirom poljana Europe; cuo je price nasih vojnika koji su USLI u Auschwitz i Treblinku.( ha,ha,ha a znate li vi gdje je Treblinka smjestena?Sjeveroistocno od Varsave!!!......U svojoj autobiografiji \"”Dreams of my father\"” Obama navodi kako njegov djed nije ucestvovao u WWII.......Takva smrdljiva ,lazljiva bagra upravlja naj jacom drzavom svijeta.....Pljuc 100x !!! A HUGE Obama Gaffe - He is Caugh LYING About his Uncle! barack obama satan sign-YouTube