Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popravljao traktor

Hidraulična pumpa iznenada proradila i smrskala mu glavu

ovčare smrt na radnom mjestu (1)
Foto: Dušan Mirković/ Pixsell
1/5
19.09.2013.
u 19:04

Iako je imao iskustva više od 30 godina na navedenom radnom mjestu, sekunda nepažnje stajala ga je života.

Danas oko 13 sati na svom radnom mjestu, u mehaničarskoj radionici kutjevačkog kombinata na Ovčarama kraj Kutjeva, smrtno je stradao Mato M. iz obližnjeg sela Vetovo.

Njega je dok je popravljao traktor, kako smo doznali od radnika, prignječila hidraulična pumpa. Iako je imao iskustva više od 30 godina na navedenom radnom mjestu sekunda nepažnje stajala ga je života. Sagnuo se ispod kabine traktora kako bi provjerio zašto ne radi pumpa koja je tom trenutku iznenada proradila i zgnječila mu glavu. Nastradalog radnika ispod traktora morali su izvlačiti mjesni vatrogasci. Očevid na licu mjesta još uvijek traje.

Ivana Radić, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske, kazala je, da će se pojedinosti znati nakon što završi očevid.  

>> U odronu kamenja u kamenolomu Gorjak poginuo radnik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije