Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva
Povratak na članak

Hicem iz pištolja pucao u glavu 28-godišnjaku

Nakon što su razmijenili nekoliko udaraca, u sukob se uključio i 50-godišnjak koji se prvo autom zabio u ulazna vrata dvorišta kuće u kojoj živi 28-godišnjak pa zatim posegnuo i za oružjem.

Komentari 10

DU
Deleted user
21:51 18.07.2018.

A zašto VL ne napiše punu informaciju da se tu radi o dvije romske obitelji i da je počinitelj nakon saslušanja pušten na slobodu? Jel možda zato što je u pitanju 'manjina'? Jeli novinaru?

VL
DU
Deleted user
00:50 19.07.2018.

Paa da to je tradicijski običaji našeg bogatstva od manjina.

VL
KO
konoplja
08:16 19.07.2018.

Prekrasno, čovjek pokušao izvršiti ubojstvo i vi ga pustite na slobodu, bakica prodaje luk iz vrta završi u zatvoru, bravo Hrvatska! Nebitno da li se radi o romima ili nekoj drugoj manjini, svi trebaju poštivati zakone i za pokušaj ubojstva ide se direktno u pritvor, samo kod nas lopova i ubojicu pustiš na slobodu a zatvaraš bakice i dede zbog luka i krumpira, da oni su najopasniji kada su na slobodni, koja banana od države, sramim se!

VL
DU
Deleted user
10:18 19.07.2018.

što je tu čudno, naše sudstvo je prepoznato kao lale..mile...

VL
KG
Kiosiono_Gulaptme
21:35 18.07.2018.

Srce Vatreno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.