Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRISTUPAČAN TEREN

HGSS treći dan za redom nastavlja potragu za Poljakom na Biokovu

Biokovo
Pixabay
02.08.2020.
u 10:47

Stranog se državljanina traži  na najstrmijem dijelu planine Biokovo podno vrha Svetog Ilije, njegovoj posljednjoj poznatoj lokaciji.

Hrvatska gorska službe spašavanja (HGSS) u nedjelju je nastavila potragu za poljskim državljaninom na Biokovu koji je nestao u petak popodne na predjelu između Bukovca i Sv. Ilije.

Treći dan potrage na terenu su pripadnici makarskog, splitskog i dubrovačkog HGSS-a, a teren se pretražuje psima i dronovima, doznaje se u makarskom HGSS-u.

Stranog se državljanina traži  na najstrmijem dijelu planine Biokovo podno vrha Svetog Ilije, njegovoj posljednjoj poznatoj lokaciji.

Potragu otežavaju visoke temperature i nepristupačan teren.

Zajedno s  HGSS-om u potrazi sudjeluje i letačka posada 395. eskadrile transportnih helikoptera Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, koja prevozi spasioce na planinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije