Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA

HGSS pronašao dvojicu planinara, izgubili se na Zelenom viru

HGSS
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
11.08.2015.
u 16:42

Spašavatelji iz HGSS-ove stanice u Delnicama su oko 16.10 sati pronašli planinare

HGSS je pronašao dvojicu planinara, strane državljane u dobi od 18 i 29 godina, koji su se izgubili na području Zelenog vira, izletišta kod Skrada.

Kako je objavio HGSS, danas oko 15.05 sati zaprimljen je poziv izgubljenih i iznemoglih planinara koji su nakon nekoliko sati hodanja šumom bili dehidrirani i iznemogli.

Spašavatelji iz HGSS-ove stanice u Delnicama su oko 16.10 sati pronašli planinare na području južno od Zelenog vira, a nakon rehidriranja prebacit će ih do ulaza u izletište, gdje im se nalazi automobil.

>> Pulski vatrogasci spasili dvojicu plivača koji nisu mogli isplivati na obalu

>> Pogledajte što je HGSS poručio turistima!

Komentara 5

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
16:57 11.08.2015.

koji su nakon nekoliko sati hodanja šumom bili dehidrirani i iznemogli.Pa kakvi su to mladići!!

DU
Deleted user
17:06 11.08.2015.

svakog vikenda gledam na Sljemenu gospođe i gospodu u poodmaklim penzionerskim godinama ... satima trčkaraju po brdu ko srne ... a ova dvojica klipana iznemogli ... šonje

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:08 11.08.2015.

Do kada će se spašavati ovakve "Tarzane" bez nadoknade?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije