Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOPOV ODUSTAO

HGSS se našalio na račun neuspjele provale: Sljedeći put nam se službeno obrati

Foto: HGSS Karlovac
1/5
17.04.2023.
u 10:51

"Dragi 'provalniče'" naslovili su svoju objavu na Facebooku u kojoj su podijelili fotografije više ulaznih točaka u zgradu koje su vidno oštećene

Djelatnici karlovačkog HGSS-a na društvenim su mrežama objavili šalu na račun provalnika kojeg su, izgleda, brave i lokoti na zgradi podružnice službe spašavanja spriječili u neovlaštenom ulasku.

"Dragi 'provalniče" naslovili su svoju objavu na Facebooku u kojoj su podijelili fotografije više ulaznih točaka u zgradu koje su vidno oštećene, no izdržale su pokušaje provale.

"Zaključili smo da si bio jako uporan u pokušaju obijanja brave i lokota, ali izgleda da su tvoje vještine provalnika ostavile trag samo u obliku štete! No, nemoj brinuti, tvoje vještine obijanja sigurno će se poboljšati s vremenom" napisali su utješno, uz savjet da se ubuduće HGSS-u obrati "na službeni način" ako mu bude potrebna pomoć.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije