Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okončana potraga

HGSS pronašao 78-godišnju pastiricu koja je nestala na području Nunića

pronađena starica
Foto: HGSS
10.09.2015.
u 15:45

Dojavu u njezinom nestanku HGSS je dobio u utorak, a žena je u četvrtak ujutro pronađena živa i neozlijeđena

HGGS je u četvrtak pronašao 78-godišnju pastiricu nakon što su u utorak oko 17 sati dobili dojavu o njezinom nestanku na području Nunića u Šibensko-kninskoj županiji.

78-godišnjakinja se, kako je izvijestio HGSS, u ponedjeljak sa stadom ovaca udaljila od svog doma. Stado se vratilo no ne i njihova vlasnica, pa je u utorak oko 17 sati prijavljen njezin nestanak. Uslijedila je potraga, koja u utorak i srijedu nije dala rezultata, a žena je pronađena u četvrtak.

- Nešto malo prije 11 sati nestala osoba pronađena je u živa i neozlijeđena te predana djelatnicima Hitne medicinske pomoći na daljnju obradu- naveo je HGSS na svojim stranicama.

U višednevnoj potrazi sudjelovalo je ukupno 20 članova HGSS Stanice Šibenik sa dva potražna psa i tri člana HGSS OT Vrlika. 

Pomogla im je obitelj 78-godišnjakinje i četiri djelatnika MUP-a.

>> HGSS dobitnik prestižne memroijalne nagrade Higgins & Langley zbog poplava 2014. 

>> Zbog čega su stradali Poljaci na Paklenici: Pali sa stijene visoke 50 metara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije