Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŠTUJTE SAMI SEBE

HGSS ponovno 'pogodio u sridu': Imaju posebnu poruku za 'planinare'

Foto: HGSS
28.06.2019.
u 14:42

Ponekad na šaljivi način upozoravaju ljude na postupke koji, na žalost, mogu završiti kobno.

Ako želite doći do velikog broja ljudi morate koristiti društvene mreže. Toga su odavno svjesni u HGSS-u čija se online komunikacija jednostavno može opisati vrhunskom.

Ponekad na šaljivi način upozoravaju ljude na postupke koji, na žalost, mogu završiti kobno. Tako su sada odlučili upozoriti na one koji se odluče zaputiti u planine i to velikim plakatima

- Dragi turisti, mi poštujemo vas, molimo vas da vi poštujete sami sebe i planinarite odgovorno - stoji u poruci gdje su još stavili tri predmeta koja obavezno moraju imati pokraj sebe - vodu, svjetiljku i punu bateriju mobitela. To je, naravno, minimalna oprema koju moraju imati.

Objava je samo na Facebooku u vrijeme pisanja teksta prikupila više od 1300 reakcija te je podijeljena više do 80 puta. Dokaz da su još jednom uspjeli u svojoj nakani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije