Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČI ZAPELI U SNIJEGU

HGSS-ovci objavili video intervencije: 'Pokušajte zamisliti da nas čekate po ovakvom armagedonu'

Foto: HGSS SPLIT/Facebook
1/3
29.11.2021.
u 23:36

Ovo je upozorenje svim posjetiocima planina. Snijeg pada i na Mosoru, Biokovu i Dinari. Zato oprez - navode iz HGSS Split.

Snijeg, kiša, sunce...ne postoji vrijeme koje će zaustaviti članove Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) da pomognu ljudima u neprilici. Video objavljen u ponedjeljak navečer na njihovom Twitteru prikazuje što ih je dočekalo na Kamešnici gdje je zimsko nevrijeme iznenadilo vozače, zbog čega su morali dva puta intervenirati. Inače, planina Kamešnica se nalazi na granici Hrvatske s Bosnom i Hercegovinom, između Sinja i Livna. 

- Kiša, snijeg, led. Svake sriće. Ako vam upozorenja nisu dovoljna da uživate u toplini doma dok se vrijeme ne smiri pokušajte zamisliti da nas čekate po ovakvom armagedonu - opisali su objavljen video. 

 

HGSS Split uz fotografije objavio i detalje akcije. 

-  Zimsko nevrijeme iznenadilo vozače na Kamešnici. Članovi HGSS-a Split Ispostava Sinj večeras su dva puta intervenirali nakon poziva u pomoć vozača koji su zapeli u novo-napadalom snijegu. Vozači su nakon lociranja brzo pronađeni i spušteni s planine. Ovo je upozorenje svim posjetiocima planina. Snijeg pada i na Mosoru, Biokovu i Dinari. Zato oprez - navode iz HGSS Split. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije