Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALJIVA PORUKA

HGSS opet nasmijao. Upozorili turiste što ne smiju raditi na rubu litice

HGSS
Foto: HGSS
05.07.2019.
u 13:32

Velik broj intervencija prisilio je našu gorsku službu na javna upozoravanja svih onih koji vole planinariti

Hrvatska gorska služba spašavanja već dulje vrijeme nasmijava hrvatsku javnost svojim šaljivim porukama kojima turiste, pa i naše planinare, upozorava na opasnosti toga sporta.

Na svojoj Facebook stranici objavili su fotografiju vlastitog plakata na kojem piše sljedeće:

– #Dragituristi, lijepi ste i bez selfija na rubu litice. Čuvajte se & držimo Hrvatsku punu života (Full of life, inače turistički slogan Hrvatske turističke zajednice) #HGSS – piše na plakatu.

Ključne riječi

Komentara 2

VO
vorda400
14:14 05.07.2019.

Zašto upozoravati glupe ljude na opasnost od pada sa litice?to je prirodna selekcija normalnoj osobi ne dolaze ideje slikati se na rubu litice

Avatar Kaladin
Kaladin
14:22 05.07.2019.

A zašto @vorda? Iz istog razloga iz kojeg neki idu mazit poskoke. Prirodna selekcija je dobra, ali ni ona ne može nadoknaditi gubitak onih kojima je politička korektnost izbrisala kolektivnu memoriju i zdrav razum.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije