Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Podravka

HFP tužio Marinca jer je imovinu i 2000 dionica darovao obitelji

Marinac
02.12.2009.
u 00:20

Tužbe je prvoosumnjičeni u slučaju Podravka zaradio tako što je prije početka USKOK-ove istrage nekretnine prenio na obitelj...

Hrvatski fond za privatizaciju podnio je dvije tužbe protiv Darka Marinca zbog prijenosa nekretnina i dionica čiji je bio vlasnik, piše Poslovni dnevnik.

Tužbe je prvoosumnjičeni u slučaju Podravka zaradio tako što je prije početka USKOK-ove istrage nekretnine prenio na članove obitelji, a onda im je iz pritvora darovao i 2000 Podravkinih dionica. Općinskom građanskom sudu u Zagrebu tužbe su stigle sredinom studenoga.

U njima je Fond zatražio da sud poništi darovne ugovore za dionice i nekretnine koje je Marinac prenio na osobe iz kruga obitelji. Fond je od Suda zatražio da hitno donese mjeru zabrane raspolaganja imovinom radi namirenja nastale štete.

Ključne riječi

Komentara 11

ST
stampedo
08:16 02.12.2009.

Da- sad je kao Marinac jedini! Ma genijalno- ide nam sve \"bolje\", bljak... Hvatajte ribu od glave... Marinca su nama poslali da uništi i rasproda ono kaj su Koprivničanci i ostali zaposlenici Podravke gradili 50 godina- od one male pekmezaree braće Wolf po kojoj danas imamo onu \"prsti u pekmezu\" a nemaju neki pojma kak je počelo.... uostalom napisal sam- krenuti od gazde države i onog što je dao \"malo vitra\" pa redom od Vlade do Sabora i brojnih \"Todorića \"...

MO
momak23
08:34 02.12.2009.

neka sudstvo obavi svoj posao i neka se ilegalno stečena imovina zaplijeni..

DU
Deleted user
07:07 02.12.2009.

Molimo USKOK i DORH da ne zaborave istražiti i gospodina VRHOVNIK-a, a i sve druge sumnjive \"bogataše\", koji su proizišli iz \"menadžerskih ugovora i/ili privatizacije. Mogu napuniti proračun oduzimanjem nelegalno stečene imovine. Trebaju dobiti plaće kako ih se nebi moglo podmititi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije