Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVETA U ZRAKU

Hezbolah poručio: Američka vojska na Bliskom istoku će platiti za ubojstvo Sulejmanija!

Ilustracija
Foto: THAIER AL-SUDANI/REUTERS/PIXSELL
05.01.2020.
u 17:23

Čelnik libanonskog Hezbolaha je poručio i da se "ne dira" civile SAD-a u regiji jer bi to samo išli u prilog planu predsjednika SAD-a Donalda Trumpa

Vođa Hezbolaha Hassan Nasrallah u nedjelju je rekao da će vojska SAD-a na Bliskom istoku platiti za atentat iranskog generala Kasema Sulejmanija i ocijenio da je to pravedna cijena za njegovo ubojstvo.

Nasrallah je u govoru povodom Sulejmanijeve smrti koji je prenosila televizija rekao da odgovor na ubojstvo iranskog generala nije samo odgovornost Irana nego i svih njegovih saveznika u regiji.

Čelnik libanonskog Hezbolaha je poručio i da se "ne dira" civile SAD-a u regiji jer bi to samo išli u prilog planu predsjednika SAD-a Donalda Trumpa.

Kasem Sulejmani, najutjecajniji iranski vojni zapovjednik, ubijen je u petak u napadu američkim dronom na njegov konvoj kod bagdadske zračne luke a taj je povećao izglede za širi sukob na Bliskom istoku.

Sulejmani je bio arhitekt iranskih vojnih operacija i tajnih misija u inozemstvu te zapovjednik specijalnih iranskih snaga Kuds.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar zlatan21
zlatan21
00:48 06.01.2020.

Mislio sam da su pametniji ovi Hezbolahovci , sve je ucinjeno po naredjenju Izraela .

TE
TEUTA
19:03 05.01.2020.

Vec znamo cilj teroristickih organizacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije