Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

'Herojski' otpor širenju NATO-a neće pomoći interesima Hrvata u BiH

28.04.2022. u 07:26

Naivno je vjerovati da njegov herojski otpor prema širenju NATO-a može pomoći interesima Hrvata u BiH. Bit će to doživljeno prije svega kao diverzija, postavljanje nemogućeg uvjeta kako bi osujetio ishod koji Milanović smatra suprotnim hrvatskim interesima:"Opasno širenje NATO-a"

Komentara 31

CR
CROLINDA
10:05 28.04.2022.

HRS podnijela je kaznenu prijavu protiv Bakira Izetbegovića ”zbog izazivanja mržnje i netrpeljivosti” - ”Dana 16. travnja 2022., Bakir Izetbegović, predsjednik SDA i delegat u Domu naroda izjavio je kako ‘Armija RBiH je bila vojska koja nije pravila zločine. Takavv narod koji je užasne zločine pretrpio, a nije ih uzvratio, povijest nije upamtila’. - koliko je ova izjava više nego mentalno i politički problematična obzirom tko ju je i gdje izjavio - oni koji ne znaju ništa o muslimanskim zločinima neka zguglaju - Ratni zločini armije BiH nad Hrvatima u Domovinskom rau

TA
tabula
14:31 28.04.2022.

Da, treba se svim silama odupirati širenjima bilo kakve vojne organizacije van UN, pa i NATO-a. Danas pročitah izjavu britanske ministrice Truss, koja nadilazi i najcrnje Orwellovske prognoze, a dama kaže: "Truss: NATO mora postati globalna organizacija i rješavati svjetske probleme". Vojna organizacija da rješava svjetske probleme? Brkica Dolfi je za ovu damu mala maca. A ako i ovo spada u zapadne vrijednosti, pitam se kuda ide ovaj svijet.

Avatar Cantor
Cantor
07:44 28.04.2022.

Dobro a što onda hoće? Do sada smo vidjeli rezultate takve politike. I potpunu indiferentnost ili čak neprijateljski stav naših „saveznika” prema Hrvatskim interesima. Napravite onda ako ste toliko pametni nešto što će dati rezultate odmah i sada. A ne da zamagljujete stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije