Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava u kafiću

Heroj pariškog pokolja: Skočio ispred žene, spasio je od metka i poginuo na mjestu

Ludovic Boumbas
Foto: Facebook
17.11.2015.
u 08:12

Ludovic Boumbas podrijetlom iz Konga koji je bio na proslavi 35. rođendana svoje prijateljice Houde Saadi koja je slavila u kafiću "La belle equipe" kada su u njega upali naoružani teroristi

Heroj pariških terorističkih napada preminuo je nakon što se bacio ispred metka i tako spasio ženu koja se bori za život u bolnici. Riječ je o Ludovicu Boumbasu podrijetlom iz Konga koji je bio na proslavi 35. rođendana svoje prijateljice Houde Saadi koja je slavila u kafiću "La belle equipe".

U kafić je uletio terorist i počeo pucati po ljudima, a hrabri Ludovic skočio je ispred Chloe Clement kako bi je zaštitio. On je poginuo, a žena je teško ozlijeđena te je u bolnici.

Houda koja je slavila rođendan i njezina godinu dana starija sestra Halima na mjestu su ubijene, piše Daily Mail. Ubijena 35-godišnjakinja bila je majka dvoje djece stare tri i šest godina, a rođena je u Tunisu.

Inače, u napadu u kafiću La Belle Equipe ubijeno je ukupno 19 ljudi, a dva napadača su ispalila stotinjak metaka.

>> Francuski državljani koji se vraćaju iz Sirije možda će biti stavljeni u kućni pritvor

Komentara 5

SI
sisu
08:38 17.11.2015.

Junak je, nema što. Nego, znamo li je li i u Bejrutu bilo junaka? Ili u Iraku, dok su Amerikanci bombama tražili oružje za masovno uništenje? Kako se zovu? Što kažu djeca i rodbina onih 230 (više od 120) poginulih Rusa u terorističkom rušenju aviona? Ili je Jevgenij manje vrijedan od Jeana? Ne pamtim da je Eifelov toranj bio osvijetljen hrvatskom trobojnicom dok su Srbi orgijali po Hrvatskoj.

LI
liskovaca
08:44 17.11.2015.

je sigurno!

Avatar RexCroatorum32
RexCroatorum32
09:05 17.11.2015.

Daily Mail kao izvor... pametnom dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije