Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBAČENA USTAVNA TUŽBA
Povratak na članak

Hernádi prepušten 'strahu od istražnog zatvora'

Hernádi je tužbu podnio jer je Vrhovni sud u ožujku prihvatio žalbu USKOK-a protiv odluke Županijskog suda u Zagrebu o ukidanju istražnog zatvora.

Komentari 6

TA
Talleyard
12:48 15.08.2020.

tko će i kada podnjeti tužbu protiv račanove mafije koja je 25%+1 dionica INA-e prodala za siču od 505 milijuna $ kada je INA bila najmanje vrijedna 15 milijardi $ sa nalazištima u Siriji i kada je bila najveća tvrtka u tom sektoru u cijelom okruženju.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
14:06 15.08.2020.

Hernádi je samo na hrvatskoj tjeralici, a po ostalim državama €U slobodno se kreće. Nema ga nigdje na Interpolovim listama. Provjerite.

VL
ŠO
Šou
15:01 15.08.2020.

2 g pa on za te pare odlezi lezerno da oka ne sklopi

VL
ŠO
Šou
15:09 15.08.2020.

Cjeli vrh i novinarstvo na noge zbog Mamica koji je punio drzavni proracun a za ovog lopinu mađarskog ni nalog za izrucenje .europa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.