Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vladajuća koalicija

Herak: Nije isključeno da IDS napusti koaliciju kao i 2001.

\'unutrasnja - 22.6.07. pula - uz txt v.b.: ivan herak snimio: sasa miljevic\'
Arhiva VL
18.04.2012.
u 23:45

SDP će i bez IDS-a pokušati ostvariti svoje interese u Istarskoj županiji – kaže bivši ministar turizma Ivan Herak

– Nije isključeno da IDS izađe iz koalicije jer su to napravili i 2001. godine. Unatoč tome, po meni, SDP će i bez IDS-a pokušati ostvariti svoje interese u Istarskoj županiji – komentirao je za HTV-ov Dnevnik 3 bivši ministar turizma Ivan Herak nakon što je istarski župan Ivan Jakovčić zatražio smjenu zamjenika ministrice kulture Zlatka Uzelca  zbog projekta Brijuni rivijera.  

– Projekt Brijuni rivijera nije uspio premda je bio dobro zamišljen. Razgovarao sam s ministrom Ostojićem i dijelimo isto mišljenje, odnosno da ovaj koncept treba mijenjati – zaključio je.

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:27 19.04.2012.

kaj uopče..glumi taj Herak ????......po čemu je to uopće važno što taj lik misli.???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije