Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek besprijekorna

Tko je atraktivna premijerka zbog koje je Michelle Obama bila ljubomorna

Helle Thorning-Schmidt
Foto: Reuters/PIXSELL
1/14
13.12.2013.
u 09:10

Thorning-Schmidt je komentirala i fotografiju s američkim predsjednikom koja je izazvala debatu diljem svijeta rekavši da je bila riječ o samo "malo zabave"

Tko je Helle Thorning-Schmidt, lijepa danska premijerka koja je, sudeći po fotografijama s komemoracije posvećene Nelsonu Mandeli, izazvala ljubomoru kod prve dame SAD-a Michelle Obame?

Ova danska političarka rođena je 1966. godine i čelnica je Socijalnih demokrata u Danskoj. Prva je žena koja je postala premijerka u Danskoj, a tu poziciju zauzela je 2011. godine. U braku je sa sinom bivšeg vođe britanske laburističke stranke Neila Kinnocka i ima dvije kćeri. Danska premijerka ima ukusa i u odijevanju. Njezin stil, sudeći prema fotografijama u našoj fotogaleriji, često je besprijekoran.

Thorning-Schmidt komentirala je i fotografiju s američkim predsjednikom koja je izazvala debatu diljem svijeta rekavši, kako navodi The Independent, da je bila riječ o samo "malo zabave". Za danske novine Berlingske također je kazala da fotografija nije bila neprikladna.

– Taj dan snimljeno je mnogo fotografija i ja sam samo mislila da je to bilo malo zabave – rekla je danska premijerka.

>> Fotografija otkriva s kim se Obama družio u avionu

>> Je li Obama pretjerao? Michelle sjela između supruga i lijepe danske premijerke

Komentara 34

Avatar Topgen
Topgen
11:00 13.12.2013.

Nasa Kolinda je 10 puta atraktivnija...

GI
gismund
10:00 13.12.2013.

da bar mi imamo ovakvu...umjesto onakvog...

EU
euzebije
10:40 13.12.2013.

Sve skupa nas iznenađuje kako se mogao desiti propust tako da sa Obamom ne sjede vojvoda nikolić i naš cijenjeni predsjednik drug josipović. Mislim da se ovakvi propusti ne bi smjeli više ponoviti i naša diplomacija na čelu sa drugaricom pusićkom bi trebala oštro reagirati zbog ovog propusta i štete nanesene našem međunarodnom ugledu.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije