Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U UKRAJINI

Helikopter udario u električni kabel i srušio se, poginulo pet osoba

Mi-2
Foto: wikipedia
26.03.2017.
u 19:00

Ukrajinski vojni helikopter s petero putnika pao je blizu crte bojišnice sa separatistima; diverzija je ovaj put isključena

Pet osoba poginulo je pri padu ukrajinskog vojnog helikoptera na istoku Ukrajine, blizu crte bojišnice sa separatističkim regijama, navela je vojska koja drži da se radi o nesreći.

Pet osoba je poginulo, tri člana posade i dvoje putnika, rekao je vojni glasnogovornik Oleksandr Motouzijanuk.

Pad Mi-2, malog helikoptera sovjetske proizvodnje kojim se može prevoziti desetak osoba, dogodio se u općini Malinivka, blizu Kramtorska, grada na istoku zemlje pod kontrolom vlade u Kijevu, naveo je nešto ranije glavni stožer na svojoj Facebook stranici, gdje se dodaje da je helikopter pao nakon udara u električni kabel.

U sukobu proruskih separatista i ukrajinskih snaga, koji je počeo u travnju 2014., do sada je poginulo više od 10.000 osoba.

>> Otkrivamo koliko vojnih aviona i helikoptera ima Hrvatsko ratno zrakoplovstvo

>> Pao još jedan američki vojni helikopter, traga se za preživjelima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije