Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.04.2014. u 14:00

Sve su televizije svijeta prikazale damu u ljubičastom sakou kako šaketa kolege

Dnevnik HTV-a ponekad je beskrajno dosadan. Kao sinoć. Čak je i RTL-ov bio razigraniji. HTV ponekad podsjeća na staru zgradu Saveznog izvršnog vijeća u koju još nije uselila demokratski izabrana vlada. Jučer je baš bio televizičan dan, ali Stipe Alfier i Jozo Ćurić nisu ga iskoristili. A pred nosom su imali tako divnu tučnjavu u ukrajinskom parlamentu.

Sve su televizije svijeta prikazale damu u ljubičastom sakou kako šaketa kolege. Nije se ona branila, ona je napadala, naganjala muške kolege po sabornici i rasturala ih teškim krošeima u glavu. Sad je jasno zašto im u parlamentu ne treba Kličko. No njima dvojici to nije zanimljivo. Niti im je ukrajinska kriza, koja ulazi u teško drugo poluvrijeme, dovoljno jaka tema da u studio dovedu analitičara. Nova TV je tu bitno ozbiljnija. Dovela je Vlatka Cvrtilu koji je dao par putokaza u kojem bi se pravcu kriza mogla razvijati. Nova je ozbiljnija i s izvještajem s mostarskog sajma. Jarak je pomeo Kaboka. Jarak, zapravo, sve stigne. Stigao je "zaviriti" u tanjur kod franjevaca koji proizvode originalni trapist, upozoriti na sve slabiju ekonomsku razmjenu Hrvatske i BiH, ali se i pozabaviti politikom. U prvi je plan onda bacio Bakira Izetbegovića koji je vikao na Dodika da mu Bosna nije Krim. Taj, kako smo ovih dana saznali pripadnik Muslimanskog bratstva, nabio je tamne naočale poput Raya Charlesa i u stilu svog prijatelja Erdogana prijetio okolo. I podizao tenzije na gospodarskom sajmu na kojem je čak i Dodik htio govoriti o biznisu.

PLUS

Al Jazeera, Vijesti: Sjajan prilog o Aleksandru Vučiću koji je Partizanu i Crvenoj zvezdi poručio: Neće više ovako. Pare koje smo vama davali, idu bolesnoj djeci

MINUS

Nova TV, Dnevnik: Ova vlada je traljava, nikakva. Ali još jadnije djeluju HDZ-ovci, poput Miloševića, koji je sinoć ponavljao šefov poklič kako je "vrijeme za nove izbore"

>> Neredi i u ukrajinskom parlamentu: Masovna tučnjava nacionalista i komunista!

Komentara 6

SW
swimm
14:25 09.04.2014.

kada ce na HTV-u dobiti otkaz onaj višak od njih barem 800 ???

Avatar noemy-no
noemy-no
14:27 09.04.2014.

Ukrajina nema Parlament nego kriminalisticku organizaciju. Sta ocekivati od takvih skupina ljudi?.. pa eto upravo to sta gledamo.

Avatar superhik74
superhik74
16:09 09.04.2014.

Da to mozda nije bio Klicko prerusen u zenu? Ha, ha, ha...pa stranka se zove "Udar". Sto drugo moze stranka "Udar" ponuditi nego udarce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije