Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na predizbornom skupu u Krapini Hebrang oštro napao Primorca i Vidoševića

Hebrang poručio Primorcu: Ti si izdajica i dezerter!

hebrang
Matija Topolovec/PIXSELL
24.11.2009.
u 19:37

Primorče, ti si izdajica i dezerter i ne možeš voditi ovu državu, a u šaci te drže svi hrvatski branitelji koje si iznevjerio – rekao je Hebrang na predizbornom skupu održanom u Krapini.

- Odgovorno tvrdim da onaj tko ne poštuje stranački statut i svoju stranku, neće poštovati ni Ustav niti svoje obveze prema građanima ove zemlje, i takva osoba ne može biti hrvatski predsjednik – rekao je na predizbornom skupu održanom u Krapini HDZ-ov kandidat za predsjednika Andrija Hebrang, te nastavio paljbu po dva bivša člana stranke koji se s njim nalaze u utrci za prvog čovjeka države.

- Vidošević je 1991. godine, prije nego što je pala prva granata na Dalmaciju gdje je do tada živio pobjegao u Zagreb, dok je Primorac bio još hrabriji i iste godine pobjegao u Ameriku, a sada tvrdi da ga nitko ne drži u šaci. A ja mu poručujem: Primorče, ti si izdajica i dezerter i ne možeš voditi ovu državu, a u šaci te drže svi hrvatski branitelji koje si iznevjerio – govorio je Hebrang, što je tristotinjak okupljenih na skupu pozdravilo ovacijama.

Nastavio je potom o imovini Nadana Vidoševića.

- Kako bi Hrvatsku mogao voditi čovjek koji se obogatio u politici? Bio je dvadeset godina na državnoj plaći, a za to je vrijeme stekao milijune. Kako je to moguće – pitao se Hebrang, tvrdeći da politika i bogaćenje ne idu zajedno i da je to rak rana hrvatskog društva. Obojica protukandidata, tvrdi Hebrang, imali su priliku dok su još bili u stranci kandidirati se za predsjedničkog kandidata stranke, a odbili su.

- To nešto govori o njima. Znali su da neće proći kao stranački kandidati jer nisu moralna vertikala, već horizontala, i kao takvi ne mogu živjeti demokraciju i ne mogu pobijediti na predsjedničkim izborima – zaključio je Hebrang.

Komentara 264

Avatar Wollf-m
Wollf-m
20:38 24.11.2009.

zar je to klevetanje Hebrangov program ?

Avatar pauk
pauk
08:48 25.11.2009.

hebrang gde si ono roden kaj ti nisi zidovski srbin ha ha ha i ti si bil u domovinskom ratu????kaj su te srbi poslali u hr da budes predsednik ha ha ha

PR
Protivcenzure
20:21 24.11.2009.

to se sanaderu nije usudio reći!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije