Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički kandidat HDZ-a u Gospiću

Hebrang: Neću pričati viceve o Mesiću

andrija hebrang
Marko Čuljat
21.10.2009.
u 19:12

Zalažem se za desetogodišnje obvezatno i besplatno školovanje i besplatni studij za redovite studente. Želim da imamo europski standard života i smanjit ću doprinose kako bi plaće bile veće - rekao je Hebrang.

GOSPIĆ - Predsjednički kandidat HDZ-a Andrija Hebrang danas je novinarima predstavio svoj izborni program. Posjetio je gospićke svećenike Antu Luketića i Anđelka Kaćunka, a prošetao je i najvećim ličkim gradom.

 - Ako pobijedim na izborima, o dosadašnjim predsjednicima, pa i o Mesiću, neću pričati viceve jer je on bio legalno izabran dva puta. U Europu trebamo ući uzdignute glave. Zalažem se za desetogodišnje obvezatno i besplatno školovanje i besplatni studij za redovite studente. Želim da imamo europski standard života i smanjit ću doprinose kako bi plaće bile veće. Javnim poduzećima trebaju upravljati menadžeri, a ne političari kako ne bi bili izvor afera - istakao je Hebrang u Gospiću.

S Hebrangom je bio i ministar zdravstva Darko Milinović koji je novinare obavijestio o dobrom oporavku nakon operacije ministra Vukelića koji mu je obećao da će se ostaviti pušenja.
- Svi članovi Vlade su psihofizički spremni za nove izazove i rješavanje problema - rekao je Milinović.

Hebrang je danas razgovarao s hrvatskim braniteljima, a bio je i na stranačkom zatvorenom skupu u gospićkom kinu. 

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
19:33 21.10.2009.

Koji su ovo likovi-trio fantastikus!

IW
iwek
23:58 21.10.2009.

Gospon Hebrang, nemojte uopće pričati viceve pa ni o Mesiću. Ali - svejedno vam se ljudi buju smijali jer je i Vaša cijenjena pojava i Vaše cijenjene izjave same su po sebi - dobar vic.

DO
doktorica
19:36 21.10.2009.

Priče za malu djecu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije