Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju HDZ-ova kandidata Hrvatskom listu
Povratak na članak

Hebrang: Ne bi bilo dobro da se Sanader vrati

“Sanaderu je bila dužnost reći narodu zašto je otišao. To je dužnost čovjeka koji je uza se vezao sudbinu naroda”, kaže Hebrang.

Komentari 42

SA
Savjest
08:22 20.11.2009.

Kad kažeš \"A\", moraš reći i \"B\"! Isprika zbog pogreške!

VL
Avatar pinko_palinko
pinko_palinko
01:07 20.11.2009.

tko god pobjedi na predsjednickim izborima u Hrvatskoj se nece nista promjeniti,svi ti kandidati imaju samo osobne ambicije (nezasitne) a niti jedan ne moze u stvari nista konkretno napraviti

VL
TR
tralala
01:12 20.11.2009.

Hebrang nema šanse. Svi pošteni bivši HDZ-ovci okrenuli su se Miroslavu Tuđmanu.

VL
TO
Tomboy
02:41 20.11.2009.

Hebrang: Ne bi bilo dobro da se Sanader vrati Ne bi bilo nimalo loše (naprotiv) da i ti pođeš za njim!!!

VL
BA
bazzaretta
00:05 20.11.2009.

Neces on TItu biti ni do koljena.

VL
PR
Protivcenzure
00:08 20.11.2009.

sve je to igrikaz pred izbore. treba pokazati \"jedinstvo\" oko jadranke kosor i predsjedničkog kandidata pred izbore.

VL
IN
insekticid
00:13 20.11.2009.

pa, tog sanadera je smijenio mesić. taj sanader ima tolko masla na glavi da udba može od njega praviti špagete. mesić ga je ucijenio i oktroirao KOSor za premijericu. sad se polako preuzimaju preostale poluge vlasti. hrvatska je pod kontrolom i u čeličnom zagrljaju udbe. hrvatsak je okupirana. hrvatska još nije slobodna, a kaće ne zna se. a, taj sanader je jedan glupavi klipan. tako i izgleda. udbin potrčko. u toj cijeloj priči je najproblematičnija uloga popadije u udbaškim strukturama. udba pije raji krv na tanku slamku.

VL
ZU
zulika
00:15 20.11.2009.

Definitivno moralna vertikala Hr.politicke scene...Nema ga do tog Dr.bivseg ministra zdravstva koji operaciju radi u inozemstvu i sada bi nam trebao bit prdsjednik ...Alooooo narode

VL
DD
DUVNJAK_DRAGO
00:44 20.11.2009.

Evo ga Sanaderova škola i on kopira SPLITSKU RIVU baca mriže na domoljube. Glavni adut s kojim se hvalio na početku kampanje bio je da ga podržava Sanader iz New Yorka a sad ga pljuje! E moj Hebrang što tio ti je to trebalo .

VL
SP
Spectator
08:28 20.11.2009.

Da \"malo zakasnio\" ! Ma sve je to predizborna igra i sakupljanje poena! Zašto to Hegrang nije rekao na sjednici na kojoj je Sanader obznanio svoj odlazak i tamo ga sam upitao ? Ovako, i dalje \"govori istinu, samo ponekad i laže\" !

VL
GR
Gradinar
10:18 20.11.2009.

Andrija, šutio si kao panj dok je Sanader bio na poziciji prvoga čovjeka! Ti, čovjek koji baštini stvaranje hrvatske države! Prokockao si priliku, ovo je sada cinizam. Za vrijeme cijeloga mandata premijera Sanadera, jedan jedini čovjek mu se javno usudio suprotstaviti. Jedan. A to nisi ti. To je smio i uradio tvoj bivši kolega Dragan Primorac, iako ga je Sanader doveo u vladu, iako nije imao stranačku mašineriju kao ti. To dovoljno govori o karakterima i ličnostima, sutra na Pantovčaku.

VL
VU
vucko
12:02 20.11.2009.

Otvoreni protest urednistvu V L -20.11. 0.g. oko 9:3o napisao sam moj komentar u kojemu sam prenio rezultate ankete Slobodne Dalmacije od 11. 11. 0.g. To je bio moj treci komentar u zadnjih nekoliko dana niti jedan nije objavljen, zatoato sam uv jeren da vas V L ne postuje slobodu pisanja komentara i da to mogu nazvati nista drugacije nego zenzurom.

VL
LD
ldraskic
12:14 20.11.2009.

ako nisi znao mirek taj tvoj za kojeg agitiraš nekad je osnivao oporbu toj tada svetoj i državotvornoj stranci hdz,a ovaj Dr Hebrang ostao je u njoj unatoč dobru i zlu,dok su neki poput Primorca i Vidoševića grubo iskoristili i izašli. P broju plakata i promiđbe vidi se tko je bio lopov u toj stranci i tko je iskoristio a tko je oduvijek radio za državne interese.

VL
LP
lp
16:57 20.11.2009.

Ti što stalno reklamiraš Tuđmana, znam da se od nečeg živjet mora ali ima i normalnijih poslova od plaćenog tipkanja. Isto vrijedi i za druge ali njihovi kandidati bar imaju nekakve šanse na izborima.

VL
OB
-obrisani-
17:00 20.11.2009.

Hoće li hebrang iu kampanju ...kamionom ?

VL
TH
thevoice
18:27 20.11.2009.

admine kuco stara , hvala sto si me izbrisao .....preformulirat cu moje misljenje .smatram da nam za predsjednika ne treba osoba koja je za sobom samo redala afere , koja je bila na prvoj crti lopovluka nakon rata ,koja glumii domoljuba a onda se lijeci u inozemstvu ,koja laze kad zine (prije zna zasto je sanader digo sidro a onda nezna) i kao za kraj smatram da bi predsjednik ipak trebao izgledati malo zdravije i mladje ! admine , dali je ova soft verzija bolja?ili si stvarno clan HDZ-a?

VL
SU
super7
18:39 20.11.2009.

Kasno Andrija na Markovo polje stiže. Jučer je pljuvao po Rončeviću (kojeg je inače branio do zadnjeg trenutka, ruka u vatru itd...), danas pljuje po Sanaderu, a sutra će po svima nama biračima. I onda da ga biramo, nema šanse.

VL
OB
-obrisani-
18:50 20.11.2009.

.ko ce sad nakon danasnje IZDAJE..ovome dati jos ikakvi glas....

VL
OB
-obrisani-
20:00 20.11.2009.

. .Hrvatski sabor ratificirao je danas Arbitražni sporazum sa Slovenijom. I to sa 129 glasova za. Protiv sporazuma bili su jedino Damir Kajin (IDS), Silvano Hrelja (HSU), nezavisni Dragutin Lesar, HDSSB-ovac Boro Grubišić te SDP-ovci Ivica Pančić i Ivo Josipović. .

VL
PO
Ponosnamojaje
01:53 20.11.2009.

Samo za Miru!! Mirino Pismo: DRŽAVNO IZBORNO POVJERENSTVO Demetrova 15 10 000 ZAGREB Kontakt podaci: e-mail: dip@izbori.hr www.izbori.hr Na znanje: 1.Predsjednički kandidati: Milan Bandić prof.dr.sc. Andrija Hebrang prof.dr.sc. Ivo Josipović dr. Josip Jurčević Damir Kajin Boris Mikšić prof.dr.sc. Dragan Primoracgan Primorac prof.dr.sc. Vesna Pusić Vesna Škare Ožbolt Nadan Vidošević 2. Programsko vijeće HRT-a ( hrt@hrt.hr) 3. Javni mediji PREDMET: KRITIKA PONAŠANJA HRT-A U DOSADAŠNJOJ IZBORNOJ KAMPANJI Nedopustivo je da se na nekoliko proizvoljnih anketa i subjektivnih procjena urednika i novinara od svih kandidata izdvojiti 5 imena njih, u čvrsto zadanom poretku, tretirati kao favorite a sve ostale kandidate unaprijed deklasirati kao gubitnike ! Nedopustivo je da se u emisijama HRT-a obrate stručnjaci za marketing i PR agencije koje HRT predstavlja kao stručnjake za odnose s javnošću a ne kao vlasnike ili suradnike agencije od kojih su plaćeni za promidžbu favoriziranih predsjedničkih kandidata. Nedopustivo je da upravna tijela HRT-a ne ispitaju istinitost glasova koji se širi o korumpiranosti pojedinih urednika i novinara od strane izbornih stožera pojedinih kandidata, čiji su članovi sami bili, ili sada još jesu televizijski novinari HRT-a ili novinari nekih privatnih televizija. Nedopustivo je da HRT u sve programe na sva tri televizijska kanala dovodi uvijek iste komentatore ( Šibera, Caratana, Puhovskog, Gjenera i druge.) koji se ne ponašaju kao objektivni komentatori nego kao strastveni propagatori pojedinih kandidata, uglavnom onih s lijevom političkom orijentacijom. Nedopustivo je da se u programima HRT-a, kao dokazni materijal, koriste ankete sumnjivih namjera i dvojbena porijekla, kakve su one što ih plasira agencija PULS u suradnji s novinarom Mislavom Bagom, jednako kao što bi bilo nedopustivo korištenje bilo kakvih anketa u korist promidžbe neke grupe kandidata ili nekog od kandidata. Nedopustivo je da HRT, dajući prednost trivijalnim temama i trivijalnim izjavama kandidata pri tom namjerno zaobilazeći ozbiljne razgovore o programima kandidata,bitno pridonosi trivijalizaciji izborne promidžbe, čime trivijalizira i institut predsjednika države. Nedopustivo je da HRT nije prije početka službene izborne kampanje predložio dogovor sa svim kandidatima o praćenju predsjedničkih izbora,kako bi se spriječila medijska manipulacija, postigao ravnopravan tretman, te da u prvi plan dođu programi i stavovi svih kandidata. Na osnovu onoga što je HRT do sada činila razmišljam-a nastavi li se s takvim ponašanjem to ću i učiniti-o bojkotu suradnje s HRT-om i pozivom na bojkot svih kandidata koji drže do svog dostojanstva i do digniteta instituta predsjednika države za čije su se mjesto kandidirali. Ne želim na nedostojan način biti sudionikom posla nedostojna ozbiljne demokracije i ozbiljna čovijeka! S poštovanjem Prof. dr. Miroslav Tuđman

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.