Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNE PODJELE

HDZ: Milanović i Fumić žele obračune

Sunčana Glavak
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
09.05.2015.
u 20:50

Član Predsjedništva HDZ-a Dražen Bošnjaković osudio je izjavu Ivana Fumića koji je rekao da je HDZ totalitarna stranka

HDZ je optužio Zorana Milanovića i SDP da stvaraju opasne podjele u hrvatskom društvu koje bi mogle izmaći kontroli.

– Stvara se opasna atmosfera obračuna. Još opasnije bi bilo kada bi sve ovo bila svjesna manipulacija narodom – rekla je HDZ-ova saborska zastupnica Sunčana Glavak (na slici). Uvjerena je da je Milanović zbog političkih, a možda i osobnih interesa pokrenuo nekoliko zabrinjavajućih poteza. Ironično je upitala boji li se Milanović zvižduka u Kninu kada želi dvije proslave Oluje. Optužila je Milanovića da je omogućio direktoru HTV-a Goranu Radmanu da izbjegne javno objavljivanje visine plaća zaposlenika HTV-a.

Član Predsjedništva HDZ-a Dražen Bošnjaković osudio je izjavu Ivana Fumića koji je rekao da je HDZ totalitarna stranka. Podsjetio je da je HDZ uveo demokraciju, dok je do 1990. vladao totalitarni sustav. Upozorio je da izjave premijera samo podgrijavaju atmosferu obračuna. Bošnjaković je naglasio i da trebamo prestati s podjelama te se okrenuti rješavanju velikih gospodarskih problema u kojima se našla Hrvatska.

>> 'Da nije bilo hrvatskih partizana, Istra danas ne bi bila u Hrvatskoj'

>> Josip Jurčević: U Hrvatskoj ne treba obilježavati Dan pobjede nad fašizmom

Komentara 113

IV
Ivan50
21:00 09.05.2015.

I Fufića I milanovića se treba riješiti da vise politićki ne mogu bit aktivni.Oni su veliko zlo.

SK
Sviraj_kraj
21:17 09.05.2015.

Činjenica je da je ova Vlada katastrofalna i tu nema podjela, svi misle jednako i svi cekamo izbore da je smijenimo

Avatar juricamesko
juricamesko
21:10 09.05.2015.

tko je Ivan Fumic? Bivsi vojni sudac JNA koji je sudio u montiranim procesima. covjek kojemu bi se vjerovatno trbalo suditi, a on se usuduje negirati vrijednosti Domovinskog rata. Danas se u Lisinskom vidjelo u cijem se drustvu dezerter Milanovicc dobro osjeca. Sve redom mrzitelji neovisne hrvatske, s svi redom na drzavnoj sisi. i sisu li sisu tu im mrsku hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije