Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje pokazalo
Povratak na članak

HDZ-u u travnju pala popularnost, a male stranke dobile vjetar u leđa

Četiri stranke koje slijede vladajuće prema popularnosti su SDP, Možemo, Most i Domovinski pokret sa čvrstim petim mjestom. Premda je na drugom mjestu i za razliku od HDZ-a u travnju bilježe neznatan rast, SDP za HDZ-om zaostaje više od osam postotnih bodova

Komentari 6

DU
Deleted user
17:52 28.04.2023.

Ovo je treće objavljeno istraživanje i kome vjerovati. HDZ u jednom ima 30,9%u drugom 26,6 i sada u trećem 23%. Sve su to agencije koje vrše istraživanja kao da je Hrvatska jedna izborna, rezultati po želji naručitelja.

VL
Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
21:06 28.04.2023.

Ja sam od jedne agencije (mislim da ima veze sa mačkom-macAnom) naručio istraživanje o najzgodnijem muškarcu u Hr. Rezultati su 100% da sam upravo ja najzgodniji!

VL
Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
19:29 28.04.2023.

HDZ nema smisla promatrati samostalno, nego treba zbrojiti glasove HDZ-SDSS-Možemo, obzirom da je to jedna politička opcija.

VL
Avatar JAKOLOSHE
JAKOLOSHE
17:31 28.04.2023.

Ne kužim kako može pasti popularnost nekome tko dosta dobro radi?! Katastrofa bi bila da nisu oni na vlasti.,ali želio bi da koaliraju sa dp,mostom..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.