Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLUJA SPRIJEČILA GENOCID
Povratak na članak

HDZ u BiH: 'Odluka predsjednika Milanovića o odlikovanju postrojbi HVO-a važan je politički čin'

"Ovaj državnički potez je primjer da lijevi i desni politički spektar mogu i moraju imati jedinstven stav o najvažnijim državnim pitanjima", smatraju u HDZ-u.

Komentari 1

DU
Deleted user
12:41 03.08.2020.

Ratni zločinac iz Bugojna Selmo Cikotić ministrom (ne)sigurnosti BiH postao je glasovima Izetbegovićevog SDA-a i Dodikovog SNSD-a! Toliko o pragmatičnom političkom savezu s Srbima! Protiv su bili HDZ-e,Karadžićev SDS i lijevi Bošnjački spektar, uključujući i Fahrudina Radončića! Čoviću? Vjeruješ li još Miloradu Dodiku?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.