Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVRT NA SUČELJAVANJE

HDZ: Milanović se napadno, da ne kažemo prijeteći, naginjao prema Grabar-Kitarović

Sučeljavanje Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića na HRT-u
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
03.01.2020.
u 09:22

Predsjednica je pak opet bila vrlo dobra, smirena, potkovana argumentima, pristojna i odmjerena - napravila je novi korak prema obrani mandata, stoji u statusu.

Milanović je opet bahato docirao, japajakao, podcjenjivački dobacivao, nedžentlmenski podmetao, redovito prekoračivao svoje vrijeme i stalno upadao u riječ, poručili su iz HDZ-a u statusu na Facebooku u kojem su se osvrnuli na sučeljavanje predsjedničkih kandidata na HRT-u.

U statusu su napisali i kako je 'vrijeđao tako reći sve države svijeta' te su dodali da je ovo bilo 'običajeno Milanovićevo retoričko nasilje'.

- Činjenice je pokušavao izbjeći podbadanjima i povišenim tonovima, argumente grimasama i već svima znanim mlataranjem rukama. Kada god su se iznosile podaci o njemu ili katastrofalnim rezultatima SDP-ove Vlade, o njegovoj miljenici Marini Lovrić Merzel i osuđenom kriminalcu Željku Sabi, vrludao je i muljao, pritom se napadno, da ne kažemo prijeteći, naginjao prema Kolindi Grabar-Kitarović.

Sučeljavanje Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića na HRT-u
1/33

Na pitanje o Lex Perković, zbog kojeg nas je posvađao sa cijelim civiliziranim svijetom, besramno je lagao o nekakvim svojim „odličnim vezama“ s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Svašta! Pa u to ne mogu povjerovati ni njegovi ključni suradnici Maras, Stazić i Jovanović!

Predsjednica je pak opet bila vrlo dobra, smirena, potkovana argumentima, pristojna i odmjerena - napravila je novi korak prema obrani mandata. Nije se dala navući na Milanovićevu agresiju. A on? Još je nekoliko desetaka tisuća hrvatskih građana shvatilo koliko bi za Lijepu Našu bilo štetno da takav tip zasjedne na Pantovčak i ponovno „spali“, kako je to dobro kazala Kolinda Grabar-Kitarović, vanjsku politiku RH. I ne samo vanjsku politiku! - stoji u objavi.

Pogledajte i video: Sukob Zorana Milanovića i predsjedničina savjetnika Tomislava Madžara

Komentara 28

BB
Bruno_Bear1
09:38 03.01.2020.

Da je još malo potrajalo , popustile bi droge kojima je nafiksan i El bi nasrnuo na predsjednicu. takvog nasilnika podržavaju naše okorjele feministice koji tuče žene.

Avatar Cinco
Cinco
09:30 03.01.2020.

Milanović je primitivac bio i ostao.

Avatar stars
stars
10:36 03.01.2020.

Takav agresivni karakter gospodina Milanovica jedino moze upropastiti Hrvatsku i posvaditi nas sa svima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije