Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlaznost ispod 10%

HDZ slavio na nedjeljnim izborima u Kutini

Potpisan ugovo za projekt "Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Kutina"
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/3
17.11.2020.
u 13:02

Hvala svima koji ste izašli na ove izbore, hvala što cijenite trud vaših sugrađana da Kutinu unaprijede te rade za dobrobit cijeloga grada i svojih mjesnih odbora, rekao je gradonačelnik Babić

Na nedjeljnim izborima za Vijeća mjesnih odbora u Kutini pobijedio je HDZ, koji je samostalno osvojio većinu u 11 od 25 mjesnih odbora, od kojih je u tri bio jedina kandidacijska lista.

Slijedi HSLS sa osvojenih četiri odbora, SDP s dva, HNS s tri gdje su nastupili kao jedina lista, te Domovinski pokret s jednim osvojenim Mjesnim odborom, gdje su također bili jedina kandidacijska lista. U četiri mjesna odbora pobijedile su nezavisne liste. 

Izlaznost je na razini grada bila ispod 10 posto, a po pojedinim odborima od pet posto pa do 60 % u nekim ruralnim mjesnim odborima.

"Hvala svima koji ste izašli na ove izbore, hvala što cijenite trud vaših sugrađana da Kutinu unaprijede te rade za dobrobit cijeloga grada i svojih mjesnih odbora. S obzirom na malu izlaznost, potrebno je uključiti se više, ustrajati u svojim vrijednostima te se nadam kako će polako s vremenom rasti i sama izlaznost na izbore“ – rekao je kutinski gradonačelnik Zlatko Babić (HDZ).

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Sobrudolf
14:25 17.11.2020.

I nakon svog moguceg kriminala, HDZ opet pobijedio? Ovoj zemlji nema spasa, normalni ce se iseliti, ostat ce samo clanovi HDZ, uhljebi, bolesni i stari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije