Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Beuis Richemberg

HDZ sinkronizirano s Vučićem napada Milanovića

goran beus richemberg
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/2
23.09.2015.
u 13:31

Solidarizirati se s politikom Srbije i Mađarske u ovom trenutku znači voditi jednu šizofrenu politiku koju ne odobrava nitko, ne samo u Europi, nego ni u svijetu

        – Čijom glavom misli HDZ? Kakvu to politiku oni vode i nude, čije poruke oni zapravo izgovaraju u hrvatskom političkom prostoru? Mogu li takvi uopće voditi državu? – poručio je saborski zastupnik HNS-a Goran Beus Richembergh na današnjoj konferenciji za medije. Smatra kako se HDZ, samo iz sebi poznatih razloga, lopta s teškim problemom izbjeglica te da svojom šizofrenom politikom nikome ne pomaže.

– U predizbornoj kampanji za predsjednika države HDZ je izrazito kritizirao hrvatsku vanjsku politiku i tražio približavanje i suradnju s Njemačkom. Međutim, prije dva dana gospođa Grabar Kitarović, koja vodi kampanju HDZ-a, vrlo je oštro napala njemačku kancelarku Angelu Merkel optuživši je za kaos u Europi – rekao je Beus Richembergh te posjetio na niz, kaže, nelogičnih izjava čelnika HDZ-a i predsjednice posljednjih dana.

– Prošlog tjedna HDZ je ultimativno tražio zatvaranje granica sa Srbijom, a Kolinda Grabar Kitarović da se podigne stupanj pripravnosti vojske. Tomislav Karamarko pozdravio je zazivanje vojske, da bi u subotu posjetio te iste izbjeglice na koje bi poslao vojsku. Predsjednica se pak aktivno uključila u politiku širenja histerije jer je imenovala ratnog ministra Andriju Hebranga za svog posebnog povjerenika za, kako je to nazvala, migrantsku krizu.

On je pak tražio raspoređivanje vojske po granici kako bi se tijelima spriječio ulazak izbjeglica, a Karamarko nastavio sijati strah izjavama o mogućem širenju epidemije. Jučer Karamarko opet mijenja priču i sad ultimativno zahtijeva da se otvore granice i da vojska ne ide na granice, a zanimljivo je i da HDZ sinkronozirano sa srbijanskim premijerom Vučićem napada premijera Milanovića zbog “pogrešne“ hrvatske politike prema izbjeglicama. Solidarizirati se s politikom Srbije i Mađarske u ovom trenutku znači voditi jednu šizofrenu politiku koju ne odobrava nitko, ne samo u Europi, nego ni u svijetu – rekao je Beus Richembergh i zaključio:

“Takvim ljudima koji u ponedjeljak misle jedno, u utorak drugo, a u srijedu treće, koji najodgovorniju državu Europe otvoreno kritiziraju jer je pokazala humano lice prema izbjeglicama s Bliskog istoka i čiji se prijatelji i članovi savjeta za takozvanu domovinsku sigurnost ne libe politiku Pape Franje nazvati politikom smeća, takvim ljudima bilo bi velika šteta povjeriti i dvije nacrtane ovce da ih čuvaju. Jednu bi prodali Mađarima, a druga bi im utekla sama od sebe”.     

>> Pusić: Mađari govore jedno, ali ono što rade na terenu je potpuna suradnja

Komentara 41

MA
matrixxx
14:04 23.09.2015.

hhhahhahahhaha, samo malo se pitajte koliko Njemaca podržava Merkel i a ovo što je napravila vidjecemo sve ne donosite odluke pre brzo Kolinda je rekla 100% istinu a istina boli kao i vas lijeve lešinare

BU
Bulaba
13:44 23.09.2015.

Grozno, svi su protiv našeg malog orla Zokija: predsjednica, Slovenija, kamiondžije, sindikati, Mađarska, Srbija, HDZ, Europska komisija, marsijanci, King Kong i ja. Srećom, uz njega su Bog i papa Franjo, s tim da papa to još ne zna.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
14:11 23.09.2015.

Ovaj covjek je izgubljen kao i cjela ova vlada koja je totalno nesposobna za sve,,,predsjedica je pogrijesila rekla je 40000 tisuca vec danas je 44000 do veceras 50000 predsjednice svaka vam cast sposobni sti obavljati svaku funkciju u HR na najbolji moguci nacin dokazujete to iz dana u dan cestitam vam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije