Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donji Miholjac
Povratak na članak

HDZ se oglasio: Nemamo nikakve veze s otkazivanjem Škorinog koncerta

"Glazbeniku Miroslavu Škori koncerte otkazuju brojni načelnici i gradonačelnici neovisno o političkoj opciji iz koje dolaze, vodeći pri tome računa da proračunskim novcima ne financiraju njegove javne istupe u vrijeme kada je najavio kandidaturu za predsjednika"

Komentari 18

MR
MrGrickle
14:40 21.09.2019.

Ne znam u kojem paralelnom svemiru je normalno da se politički skupovi financiraju od novaca poreznih obveznika. Škoro neka prestane kmečati i neka se primi posla pod tržišnim uvjetima kao što drugima stalno soli pamet.

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
21:18 21.09.2019.

Samopromocija na racun poreznih obaveznika, neki novi vjetrovi u politici?? Za Kolindu!

VL
MA
Machak
14:14 21.09.2019.

Drugim riječima, nastupi glazbenika Miroslava Škoro su u velikom dijelu financirani novcima poreznih obveznika, budući da uglavnom zaradjuje kruh svoj na nastupima organiziraninim od gradskih, općinskih i inih vlasti a ne na slobodnom tržištu. Moglo bi se reći da se se radi o "režimskom" glazbeniku. E sad se okrenuo kontra tog istog režima pa kusa plodove tog revolta. Nitko ne brani da mu njegovi manageri organiziraju koncert u Zgb Areni, Spaladiumu ili u Areni niti će ga itko otkazati osim samih njih radi nedostatka interesa :-)

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
22:30 21.09.2019.

Na žalost u ovim okolnostima M. Škoro mora biti maštovit u tome kako će svoju predsjedničku kampanju prezentirati široj publici s obzirom da mu ni mediji nisu naklonjeni.

VL
KI
Killerčina
14:03 21.09.2019.

Naravno da imate. Sa svime vi imate veze. Imate veze s tim da jugo kadrovi podrivaju državu, veze imate što Pupovac svira a Plenković igra, jer se financira peta kolona, veze imate s tim što zločinci i korupionaši žive kao slobodni ljudi. Sa svime vi imate veze osim s dobrom.

VL
Avatar tituš
tituš
13:52 21.09.2019.

Akcija rezultira i reakcijom i to ne upravoproporcionalno nego višestrukom, pa će HDZ uskoro postati strančica na rubu političkog spektra .. narod će kazati svoje!

VL
Avatar anlaser
anlaser
13:59 21.09.2019.

HDZ se blamira i sramoti i sebe i državu . Otkuda vam pravo da spriječavate čovjeka da zarađuje za život ? Zbog uhljeba Škoro više ne smije pjevati u Slavoniji ! Niste dovoljno opljačkali i raselili državu ? Fuj ,radijee bih se iselio nego dao glas ovoj uhljebničkoj organizaciji .

VL
IL
ilustrator
14:24 21.09.2019.

...i zato, baš škoro iz inata

VL
SS
sokac sa drave
15:41 21.09.2019.

I bas sada hocemo Skoru,bas sada iz inata onako slavonski ponosno.Izbite si iz glave da cete nas sve iseliti i sebe useliti.Ostati ce nas dovoljno kada dodje stani pani.Onako kako je vec bilo ne tako davno.Slavonijo oko nase,oko ponosno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.