Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Božinović:
Povratak na članak

'HDZ se nema što postavljati oko Brkića, treba pustiti da postupak ide svojim tijekom'

Sada je to predmet koji je u nadležnosti DORH-a i daljnji tijek postupka je na Državnom odvjetništvu, koje može nalagati mjere koje smatra potrebnima, rekao je Božinović

Komentari 9

CW
cwed5
11:46 16.04.2019.

Od silnih snapchata, instagrama i sličnih platformi, tko još ide šijunirat mejl? :')

VL
LO
lokt14
11:43 16.04.2019.

Varga se sprda s hrvatskim pravosuđem i policijom

VL
RE
realisticki
13:02 16.04.2019.

Božinović veli; Treba pustiti da postupak ide svojim tijekom. Zaboravio je reći, a mi u HDZ-u će mo taj tijek usmjeriti, kao i obično, onako kako nama paše.

VL
ME
Meter
15:16 16.04.2019.

Tko su prisluškivani i praćeni kapitalci, pita se narod a odgovor neće uslijediti

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:23 16.04.2019.

Čisti ih anemija nemilosrdno

VL
BO
Bogodol
14:42 16.04.2019.

Uopće ne sumnjam u Brkića, ovoliko bacanje klipova pod noge dolazi i uz pomoć lijevo orijentiranih i nesposobnih tipova iz dijela HDZ-a, vjerojatno im je Pupavac šapnuo da ga moraju ukloniti jer da će razmislit o davanju podrške ovoj vladi. Ovakva prljava podmetanja teško može itko preživjeti jer metode Udbe su djelotvorne i ako Brkiću nešto nakaleme neka zna da je dosta dogurao jer da je ne sposoban ili da ima imalo putra na glavi već bi bio razkrinkan. puna podrška Brkiću jer jedan dio HDZ-a se ponaša po načelu Srba (to je utvrdio Dobrica Ćosić o lažima) ponavljaj laž dok ne postane istina tako da se na Brkića ne prestano nabacuju raznim podmetanjima i onda ga na trenutak vrh HDZ-a brani rečenicom "neka institucije rade svoj posao", čim se obrani od jednog napada slijedi drugi..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.