Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

I HDZ-u i SDP-u trebao je to reći 'klinac'

Da bi elite osvijestile da ima više od 300.000 blokiranih, bio je potreban Živi zid

Komentari 2

DU
Deleted user
15:43 01.02.2018.

Dopeljali smo se u situaciju da su blokirani građani nekakva vrsta zamjenskog zamašnjaka razvoja, bez njih nema rasta kroz moćnu industriju ovrhe, pa su kao takvi ovom cirkusu od društva koje ne zna kaj bi sa sobom, neophodni. Ako i pođemo od pretpostavke da je dobar dio onih koji su pod ovrhom sami krivi za svoju situaciju, ali po čemu su ovi povlašteni pripadnici kaste provoditelja ovrhi bolji od njih, vrijedniji od njih, da im država daje i garantira posao i dobre tarife? Osim kaj za vrlo skupe karte vrte vrtuljak kroz koji se vrijednost oplođuje i novac raste?

VL
DU
Deleted user
12:56 01.02.2018.

.. sad .kad je partija..ugledni i bogati..nakladnik blokaros..nema vise straja..za blokirane..jedino ako ne nadju..nekog novog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.